2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره داستان زندگیت گذاشتیی قلم جذاااب داشتی

مرسی از محبتت

فکر نمیکردم کسی منو یادش باشه  

یه کار جدید آماده کردم 

تو پیج اینستامه

اگه دوست داشتی سر بزن

تمام آیات کل قرآن رو به شکل کارتونی و جذاب و کودکانه تو ده سال نقاشی کردم.

نذر فرهنگی برای حضرت رقیه(س) و کاملا رایگان هست.

اگه دوست داشتین شما هم به این پیج اینستا سر بزنین.
@Noorabook124

خودم خیلی مدرسه رو دوس داشتم وقتی دانش آموز بودم ولی از وقتی بچم مدرسه ایی شده متنفررررم از بس ک همش مریض میشن بچه ها.....بعدشم هرچی درس'بخونن ب اون جایگاه واقعی خودشون نمیرسن توی این کشور 

اصن دوست ندارم درس بخونه با اینکه درسش خیلی خوبه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

مرسی از محبتتفکر نمیکردم کسی منو یادش باشه یه کار جدید آماده کردم تو پیج اینستامهاگه دوست داشتی سر ...

چقدر جالب 

چشم

موفق باشی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خودم خیلی مدرسه رو دوس داشتم وقتی دانش آموز بودم ولی از وقتی بچم مدرسه ایی شده متنفررررم از بس ک همش ...

من درسخون بودم پسرم اصلا علاقه نداره بقول شما من که به جایگاه واقعیم نرسیدم برای همین اصلا دوست ندارم پسرم درس بخونه فکر میکردم چون درسخون نیست از مدرسه متنر شدم شاید تو ذهن ناخودآگاهم دلیلش همین باشه

داستان زندگیشون در مورد چی بود ؟من اسم کاربرا یادم نمیمونه ماشالله حافظتون

مال چند سال پیش 

نحوه آشنایی و ازدواج به شوهرشون 

چیز  خاصی نداشت

قلمش جالب بود 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست