2777
2789

بچم سه روز پیش بردم دکتر سرفه داشت بالامیاپرد خلطی بردمش دکتر  گفت ریهش عفونت کرده دارو داد انتی بیوتیک و یه شربت خلط اور  الان سرفه هاش بیشتر شده موقعی هم که بالا میاره خلطه و شیر بچم ده ماهشه چیکار کنم نمیدوم روانی شدم کسی تجربه داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ریه بچه به این زودی عفونت نمیکنه 

قطره بینی خیلی مؤثره

بعد یک هفته خوب کشد ببر دوبارل

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

کدوحلوایی خوبه..دمنوش آویشن درست کن بهش بده...جوشونده انجیر ....آب هویج هم خوبه..

فقط مواظب باش تب نکنه یاتبش بالانره.

براش سوپ درست میکنی سیربریزداخلش بهتره

انشالله زود کوچولوتون حالش خوب بشه 🤲🏻

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
ببرش یه دکتر دیگه آخه نوازنده نمیشه هر روشی روش امتحان کرد یه فوق تخصص خوب ببرش شاید دارو درست بهش ن ...

نمیدونم بخدا بجایی که بهتر بشه بیشتر خلطی شده  اخه شهر کوچیکیم دکتر خوب نداره اینجا همینم بردم تازه مثلا۲۶ سال سابقه داره