2777
2789
عنوان

کی ازآمپول میترسع

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 55 پست
ممن بچگی میترسیدم از آمپول ولی از خون دادن نه از وقتی غش کردم فوبیای خون دادن و سرم زدنم گرفتم

ای وای... غش کردی؟

من بچه بودم چند بار برام بد آمپول زدن دیگه شده فوبیام😑 آخرین آمپولی که زدم سال ۹۳ یا ۹۵ بود

🤍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی ک فوبیا داره این حرفا براش فایده نداره

عزیزم خواهر من فوبیا از امپول داره حتی من تزریق میکنم برای کس دیگه حالش بهم میخوره براش توضیح دادم همه موارد که تو پست قبل گفتم حالش به نسبت قبل بهتر شده 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ای وای... غش کردی؟من بچه بودم چند بار برام بد آمپول زدن دیگه شده فوبیام😑 آخرین آمپولی که زدم سال ۹۳ ...

اره  فشارم افت کرد رفت رو ۶ خیلی بد یادم ک میاد  اذیت میشم... نمیدونم چرا قبلا  اینطور نمیشدم بچع بودم فقط سرم گیج میرفت

خوبه

عزیزم خواهر من فوبیا از امپول داره حتی من تزریق میکنم برای کس دیگه حالش بهم میخوره براش توضیح دادم ه ...

دقیقا منم حتی  میبینم ب یکی دیگ امپول میزنن  حالم ی جوری میشه 

خوبه

دقیقا منم حتی میبینم ب یکی دیگ امپول میزنن حالم ی جوری میشه

بهش گفتم بیا دستم نگاه کن گفت بدنم شل میشه و حس میکنم خطا میره نمیام تا تو اینستا نحوه تزریق دید با توضیح من یکم بهترشد نسبت به دو سری قبل یه جایی میگه بده من تزریق کنم خودم نمیزارم چون حرفه ای نیست یکی ناکار کنه میان گردن من میگیرن

بهش گفتم بیا دستم نگاه کن گفت بدنم شل میشه و حس میکنم خطا میره نمیام تا تو اینستا نحوه تزریق دید با ...

خداروشکر ک بهتر شده چون واقعا  درکش میکنم... من این موضوع ی معضلی شده برام   هر موقع میرم دکتر میگن آزمایش بده  نمیتونم  حتی یبار امتحان کردم ک بیان داخل خونه خون بگیرن  اومد خونه  تا کشو بست و  سوزنو آورد  نزدیکم مثل بچه ها گریه کردم چون حالم داشت بد میشد  حس خیلی بدیه کسیم درکت نکنه فشار روت بیارن  منم هم دوست داشتم آزمایش بدم هم  اذیت میشدم  اخرشم نتونستم و اونروز چقد حالم خراب شد

خوبه

خداروشکر ک بهتر شده چون واقعا درکش میکنم... من این موضوع ی معضلی شده برام هر موقع میرم دکتر میگن ...

ممنون🫰🏻نگاه دستش نکن خودت سرگرم کن شاید توهم بهتر شدی

امتحان کردم نشد اما

عزیزم بنظرم خیلی بهش پرو بال دادی باید با خودت بگی نهایت خیییییلی دردم بگیره ( که اصلا این نیست ) ولی چند ثانیه اس فقط ..... و قراره انشالله درد بیشتر وشیرینتری تجربه کنم که این چیزی نیست (اینم توجه داشته باش برا چ کاریه پس سختی خودش داره مثلا برا بچه اس کمترین چیز اینه آمپول تحمل کنی چون مادر بودن یعنی فداکاری ....  من برا عکس رنگی بقیه خیلی ترسوندنم تقریبا حال شبیه تو رو داشتم چند روز دو ب شک بودم ولی دل زدم ب دریا 

عزیزم بنظرم خیلی بهش پرو بال دادی باید با خودت بگی نهایت خیییییلی دردم بگیره ( که اصلا این نیست ) ول ...

کاش دردم  بگیره من غش کردم  بخاطر این ک فوبیا پیدا کردم  اینطوری شدم  ... خودم میدونم ک ان چنان درد نداره اما اون دردش باعث. میشه  ی حالی بشم و غش بکنم مثل قبلا

خوبه

منظورت از بد شدن حال چیه؟ حالم بد بود. درد زایمان داشتم. آره زدن به نخاع.

ازاینک اپیدورال زدن بهت حالت بد نشد.  وگرن میدونم ک زایمان ادم حالش بد میشه منظورم از اپیدورال بود  ؟؟ 

خوبه

کلیپارو هم نگاه کردی تا به حال مثل خواهرم ؟

نه نمیتونم نگاه کنم  حالم بد میشه دوسه روز پیش  عکس نگاه کردم ببینم چطوره اما زیاد نتونستم نگاه کنم چون میترسیدم حالم بد شه

خوبه