ب خاطر اینکه اومدن پول کت شلوار دامادو از شوهر من گرفتن در صورتی ک بچم میخواد ب همین زودی دنیا بیاد کلی هم چک داریم شوهرم ب زور دو میلیون بهم داد برا وسایل نوزاد و خودم مجبور شدم تو حراجی لباس برا بچم بردارم ک بتونم پوشک برا خودم و بچه بخرم..شوهرم ب شدت خسیسه ب شدت ولی ب خواهرش پول داد کت و شلوار دامادشو بخره در صورتی ک خودش شاغله شوهر داره پدرشوهر و برادر شوهر پولدارم داره...فک کن همونروزی ک ب من پول نداد برا بچمون ب اون ده تومن داد ب گفته خودش خدا میدونه چقد بهش داد ک انگار ده تومن کم بود انگار خودش نبود برا وسایل بچه ب زور دو تومن بهم داد ..ما قرار بود برا جهیزیه دختره یه قلم قسطی بخریم بهش بدیم ...الان شوهرم باید برا جهازشم یه چیزی بده فردا بگن دایی عروس کادوش چی بود ؟کت شلوار داماد
قهر نداشته واقعا این موضوع.خواهرشه کمک خواسته نمیتونه بگه نه که،به وضع مالی نیست ،گاهی شرایطی پیش میاد ادم دستش تنگ میشه.برا بچشم میخرید،دنیا نیومده که هنوز فسقلیتون.با اینکارا هم خودت و هم بچتو از چشم همه میندازی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قهر نداشته واقعا این موضوع.خواهرشه کمک خواسته نمیتونه بگه نه که،به وضع مالی نیست ،گاهی شرایطی پیش می ...
عزیزم..من نه ساله زنشم حتی یه بارم پول تو جیبی بهم نداده..حتی یه بار...دخترم آرزوی یه عروسک داره...چرا خواهری ک خودش شاغله بیاد از شوهر من پول بگیره ...کسی ک برا زن و بچه خودش یه قرونم خرج نمیکنه برا بقیه حرومه خرج کنه
قهر نداشته واقعا این موضوع.خواهرشه کمک خواسته نمیتونه بگه نه که،به وضع مالی نیست ،گاهی شرایطی پیش می ...
من هر روز دارم تو خونه براش بچه نگه داری میکنم وارای خونه رو میکنم زنشم دوران بارداری وحشتنلکی داشتم همیم خواهرااش یه بار نگفتن بریم کمکش با اینکه میدونستن دست تنهام و حالمم بده