2777
2789
عنوان

نامزدی دخنر خواهرشوهرم نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 98 پست

قهر نداشته واقعا این موضوع.خواهرشه کمک خواسته نمیتونه بگه نه که،به وضع مالی نیست ،گاهی شرایطی پیش میاد ادم دستش تنگ میشه.برا بچشم میخرید،دنیا نیومده که هنوز فسقلیتون.با اینکارا هم خودت و هم بچتو از چشم همه میندازی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پول بگیر وسایل مدرن برا خودت بخرلوازم ارایشی برند بخر برای بچت اسباب بازی بخرباشگاه برو برنامه تفریح ...

میخوام اگه عمری باقی بود همینکارو کنم...اگه وا بده...خواهرش هر روز بهش زنگ میزنن 

قهر نداشته واقعا این موضوع.خواهرشه کمک خواسته نمیتونه بگه نه که،به وضع مالی نیست ،گاهی شرایطی پیش می ...

عزیزم..من نه ساله زنشم حتی یه بارم پول تو جیبی بهم نداده..حتی یه بار...دخترم آرزوی یه عروسک داره...چرا خواهری ک خودش شاغله بیاد از شوهر من پول بگیره ...کسی ک برا زن و بچه خودش یه قرونم خرج نمیکنه برا بقیه حرومه خرج کنه

همین خواهرش بچه اولم دو سالش بود باهام دعوا کرد ک چچرا دوباره بچه نمیخوای یه پسر برا داداشم بیاری ک ...

به زور دو خانواده

خب برو بیفت به جونشون بگو شما گفتین

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
قهر نداشته واقعا این موضوع.خواهرشه کمک خواسته نمیتونه بگه نه که،به وضع مالی نیست ،گاهی شرایطی پیش می ...

من هر روز دارم تو خونه براش بچه نگه داری میکنم وارای خونه رو میکنم زنشم دوران بارداری وحشتنلکی داشتم همیم خواهرااش یه بار نگفتن بریم کمکش با اینکه میدونستن دست تنهام و حالمم بده

استارتر مقصر شوهرته که نه گفتن رو بلد نیست وگرنه فردیتیم بوده چه پسر چه دختر خودش خرج مراسمش داده

من خودم پدر نداشتم مامانم ب اینکه اوضاع مالیمون خوب نبود قرض کرد از بقیه همه چی گرفت بعد وام گرف پس داد... خم واعرش میتونست قرض بگیره

افتادم...ب مادرم گفتم اینم بچه ای ک گفتی حالا بیا خرجشو بده..

خوبکاری کردی 

به خانواده شوهرتم بگو

دیگه هم نرو برا بچه خرید کن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

مگه سیسمونی خانواده دختر نمی‌دن 

بعد خوب کادوتون بوده دیگه 

اشتباهات اینه در حد دوتمن خرج میکردی چیزی که ضروری بود دوست داشتی بقیش رو مجبور میشد بره خودش بخره بی لباس که نمیتونی بچشو بذاره 

من هر روز دارم تو خونه براش بچه نگه داری میکنم وارای خونه رو میکنم زنشم دوران بارداری وحشتنلکی داشتم ...

پاشو برو خونت این بچه بازیادچیه میرین خونه مادرتون برا مردا زنی که با هرقهر بره خونه باباش دیگ اهمیتی ندار ی براش پاشو برو