2777
2789
عنوان

خانوما غسل کردن من درسته

178 بازدید | 12 پست

اول سمت راست بدنم

بعدش سمت چپ بدنم

بعدشم کل بدنم

غسل حیض

مامانم از بچگی اینجوری یادم داده بود

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیت

اول سر و گردن بطور کامل

بعد سمت راست بطور کامل

بعد سمت چپ بطور کامل

تمام

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳

نه عشقم اول سر و گردن بعد نیمه راست بعد نیمه چپ

سر و گردن یعنی کل بدنم نباید باشه

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نیتاول سر و گردن بطور کاملبعد سمت راست بطور کاملبعد سمت چپ بطور کاملتمام

یعنی اشتباه بوده اینهمه سال

سر و گردن یعنی کل بدنم نباید باشه

نه کل بدن نداره سر و گردن داره بعد راست بعد چپ 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هم شما و هم مامانت اشتباه غسل میکنیناگه بچه ی درس‌خونی بودین تو کتاب دینی راهنمایی‌مون بود اونجا یاد ...

وا😐

من تحقیق کردم گفتن مشکلی نداره

یعنی اشتباه بوده اینهمه سال

اینکه ندونستی نمیدونم حکمش چیه

اما غسلی هست با نیت 《مافی الضمه》

با این نیت میتونی غسل انجام بدی ان‌شاءالله پاک بشی

زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت

شماره سو از نت بگیر

حکم دقیقش رو بپرس

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳