2777
2789
عنوان

سوره نوح حالمو خوب کرد توصیه مبکنم‌شماهم بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
بله قطعا میسپاریم دست خداولی خدا نگاه میکنه که برای ما اهمیت داره یا نه

فکر نکن خدا نگاه به این مسئله بکنه چون اون در هرشرایطی کار خودش رو مبکنه‌

حق رو به حق دار میرسونه

پس مم برام مهم نیس و حال خودمو خراب نمبکنم

شاد هستم و اروم بخاطر ارامشش

کاش میتونستم برم تو بغل خود خدااااا

عشق وجودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر نکن خدا نگاه به این مسئله بکنه چون اون در هرشرایطی کار خودش رو مبکنه‌حق رو به حق دار میرسونهپس م ...

قطعا نگاه میکنه

دغدغه ی درد همنوع رو داشتن، دغدغه ی ناراحتی تخریب قبور ائمه و خیلی چیزای دیگه قرار نیست آرامشی که از خدا داریم رو ازمون بگیره

اگه یه جوری رفتار کنیم که انگار اتفاقی نیفتاده و کسی در رنج نیست دقیقا مخالف خواست خدا رفتار کردیم

قطعا نگاه میکنهدغدغه ی درد همنوع رو داشتن، دغدغه ی ناراحتی تخریب قبور ائمه و خیلی چیزای دیگه قرار نی ...

وفتی من خودم همین الانش تو رنج هستم دارم با یاد خداا ارامش میگیرم فکر کردن به درد دیکران دیگه ظلم به خودمه

حرم حضرت زینب هم صبرکنید خدا ازاد میکنه 

حداقلش من حرصی نمیخورم براش چون خدا قادر مطلق هست

وفتی من خودم همین الانش تو رنج هستم دارم با یاد خداا ارامش میگیرم فکر کردن به درد دیکران دیگه ظلم به ...

ان شاءالله خدا کمکتون کنه

من هم مخالف تلخ کردن اوقات با اخبار جنگ هستم ولی چون به دیگران پیشنهاد میکنید که بی توجه باشن گفتم بی توجهی درست نیست

ما با دعا و حمایت مردم جنگ زده انسانیتمون رو زنده نگه میداریم و باعث دلگرمیشون میشیم و اجازه نمیدیم از یاد برن

و با دعا برای حفظ قبور ائمه محبتی که در دل داریم رو نشون میدیم ، چون اگه بخوایم برامون مهم نباشه و فقط بگیم خدا دیگه نیازی به عزاداری ها و عاشورا و... نیست

خیلی وقتا با دعا کردن برای دیگران و باز کردن گرشون ( به هر طریقی ) خدا به خودمون کمک میکنه

ان شاءالله خدا کمکتون کنهمن هم مخالف تلخ کردن اوقات با اخبار جنگ هستم ولی چون به دیگران پیشنهاد میکن ...

دعا اره اونهم دعای رحمت و برکت برای مردم جنگ زده

اما من کسی رو نفرین نمیکنم هیچ کس رو حتی معاویه و یزید رو 

چون انرژی منفی میاره

فقط خدااااارو صدا میزنم میگم به همه انسان های رو کره زمین کمک کن 

همین 

قطعا نگاه میکنهدغدغه ی درد همنوع رو داشتن، دغدغه ی ناراحتی تخریب قبور ائمه و خیلی چیزای دیگه قرار نی ...

والا نمیدونم شمل یا یکی از کاربر ها نظر شخصیم روپرسیدید

گفتم من برام مهم نیس چون روح و روانم درگیر میشع همین 

خدارو صدااا میزنم همین