2777
2789
کلی به من توجه میده اما میرسه به قسمت رابطه اصلا انگار میخوام بکشمش😁من هیچی کم ندارم اما چی بگم که ...

بهتون توجه میکنه؟

ولی برا من اصن توجه نداره وضمون خیلی خرابه

اره این رفتارا رو عصاب ادم تاثیر میزارع🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی احساسن خواهر انگار قلب ادم وسیله اسباب بازیشونه هروقت بخان باهاش بازی کنن

شما جدا شدید؟

واقعا متاسفم وقتی میبینن طرف ب زبون میاره میگ توجه نمیکنی باز ادامع میدن هی چقد پستن...

خب به فنا بره مشکلش چیه؟

😕وااااا دخترانگیش ازش میگیره اونوقت نمیتونه ازدواج کنه ک اونوقت دیه خیالش راحت میشه طرف جدا میشه اونم تو شرایط عقد یا نامزدی دیه پایبند نمی مونه

صبور باش فعلا. بگو دقیقا شوهرت دیگه چه معایب و خوبی هایی داره

مثلا قبلا انقد دلسوزی می‌کرد خوشحالم می‌کرد 

الان اصلا حتی وقتی چیزی می‌خره مدام از پولش میگه با اینکه خسیس نیست یا میاد خونه بابام بعضی شب ها که بمونه من کنارم ولی میره خواهر کوچیکم رو بغل میکنه می‌خوابه بعد تمام قول هایی که بهم قبل عقد داد رو زده زیرش و میگه من دروغ گفتم بدستت بیارم

بهتون توجه میکنه؟ولی برا من اصن توجه نداره وضمون خیلی خرابهاره این رفتارا رو عصاب ادم تاثیر میزارع🥲

آره بابا مدام میبوسه .شما کلی ماساژ میده🤣اونروز من یه روبدوشامبر مشکی پوشیدم با آرایش اومد یه نگاه کرد و گفت چقدر خوشگلی😐اگه تو رو رئیسم ببینه صد در صد من میشم معاونش🥴البته از رو بی غیرتی نگفتا رئیسشون گندش در اومده از بس هر خانم باش اوکی بوده بهش ترفیع داده .خلاصه اینم گفت و در کمال ناباوری خوابید🤣من موندم الان این مسخرم کرد تعریف کرد🙁البته ناگفته نماند اعتیاد به متادون داره😔

😕وااااا دخترانگیش ازش میگیره اونوقت نمیتونه ازدواج کنه ک اونوقت دیه خیالش راحت میشه طرف جدا میشه او ...

این فکرا برا قبل عقده وقتی به طرف بله گفته دیگه نباید این‌چیزا براش مهم‌باشه بعدم اگه نمیخواد رابطه کامل داشته باشه یجور دیگه ارضاش کنه وقتی میگم‌برای نسل جدید اینکار تهوع آور عادی شده همینه دیگه چهار نفر مثل خودش ازش دفاع میکنن باشه فکر کنید اینطور برد کردید آفرین 

آره بابا مدام میبوسه .شما کلی ماساژ میده🤣اونروز من یه روبدوشامبر مشکی پوشیدم با آرایش اومد یه نگاه ...

عع پس خیلی خوبه این توجه حال ادمو خوب میکنه....

چقد خوب آخی🥺😂

اها پس که اینطور

باز دمشون گرم

انشالا همیشه پایدار باشید

عع این بدع کاش بتونع ترک کنه