2777
2789

بزور نمیشه که خواهر 

فراموشش کن 

ارزشتو پایین نیار

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بکش بیرون شاید دلش جای دیگس

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

منم از یکی خوشم میومد فک میکردم ازم متنفره البته گاهی رفتارهایی داشت ک حس میکردم اونم دوستم داره اما پسر خیلی سختی بود تا اینکه من ازدواج کردم و مادرش بعد یکسال بهم گفت پسرش چند سال تو فکرم بوده و این مدت داشته خونه زندگی می ساخته تا بیاد خواستگاری 💔

خودتو بی ارزش نکن الان براش یه آدامس چسپناکی ک ولش نمیکنه معلومه ازش خوشت نمیاد ببخشید ک اینقدر رک گ ...

والا ادامس که..

کلا چراغ سبز بهش نشون ندادم اونقدر 

خودمم مغرورم خیلی 

ولی میدونم خوشش نمیاد 

من ک نمیرم باش بگم ولی احساس بی ارزشی میکنم با این رفتارش

توام بهش محلی کن 

تا بدونه 

از نظر تو بی ارزشی

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

منم نسبت به یکی حس داشتم و احساس میکردم اون خوشش نمیاد ولی مجبور بودیم باهم کار کنیم بعدش که تموم شد کارمون من دیگه پیامش ندادم خودش پیگیر شد من همش فکر میکردم بدش میاد ازم چون خیلی فرق داشتیم مذهبی بود من فک میکردم از دخترایی مث من خوشش نمیاد ولی هر دفعه به یه بهانه ای پیام میداد 

سعی کن نفهمه حستو دلیلی ام نداره از تو بدش بیاد