2777
2789
عنوان

اگه به من خیانت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 47 پست
نمیدونم چند سالته اما نظرت ناپختس پس تو هم این کارو کنی فرق تو با اون شخص چیه؟کسایی هستن شرایط ندارن ...

نمیگم منم برم رابطه داشته باشم

منطورم اینه اگه خیانت ببینم سعی میکنم به طرفم هیچ ارزشی قائل نشم و به جاش تو محیط کاریم با آقایون دیگه از لحاظ کاری اوکی تر بشم و بیشتر همکاری کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی ک خیانت میبینن نمیرن ن عقب موندن ن اسکل فقط یه پابند و زنجیری بنام بچه بهشون وصله که نمیتونن ...

ای گفتی 

همشم سر بچس واقعا چون اون همه وجود ی ادم میشه نمیشه تحمل کرد اونو ازت بگیرن

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اون خیانت کنه، شمام خیانت میکنی؟منطقیه؟!

خیانت نمیکنم یه جوری رفتار میکنم فک کنه خیانت میکنم، در اصل نقش بازی کردن، بیشتر  تو محیط کاریم روابط کاریمو با آقایون دیگه بیشتر میکنم و اون طرفو به کتفمم حساب نمیکنم ابداااا

نمیگم منم برم رابطه داشته باشممنطورم اینه اگه خیانت ببینم سعی میکنم به طرفم هیچ ارزشی قائل نشم و به ...

درک نمیکنم اصلا حرفتو 

خب هی خودت اذیت میشی که 

متاهلی و با کسی صمیمی بشی بدت میاد 

و اینکه آبروت میره اصلا 

نمیدونم احساس میکنم چون مجردی اینطور میگی یا اگه کم سنی

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
ای گفتی همشم سر بچس واقعا چون اون همه وجود ی ادم میشه نمیشه تحمل کرد اونو ازت بگیرن

ببین شاید بزرگم بشه قدر ندونن ولی ماها نمیتونیم دل بکنیم من بارها خاستم برم تموم کنم ولی به بچهام نکاه کردم نتونستم دلشو ندارم اصلا

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

درک نمیکنم اصلا حرفتو خب هی خودت اذیت میشی که متاهلی و با کسی صمیمی بشی بدت میاد و اینکه آبروت میره ...

۲۱سالمه

در کل یه کاری میکنم نابود بشه به هر طریقی شده

نمیدونم چرا تو مرحله آشنایی و با اون میزان از عشقی که طرفم برام میزاره اینا میاد مغزم،موندم والا😮‍💨

۲۱سالمهدر کل یه کاری میکنم نابود بشه به هر طریقی شدهنمیدونم چرا تو مرحله آشنایی و با اون میزان از عش ...

خب بجای این فکرا 

تمرکز کن رو آشنایی 

اگه طرف ذاتش خوب باشه ۹۹ درصد تا تهش خوبه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
ببین شاید بزرگم بشه قدر ندونن ولی ماها نمیتونیم دل بکنیم من بارها خاستم برم تموم کنم ولی به بچهام نک ...

اره 

واقعا مادرشدن و مادربودن سخت ترین کار دنیاس هرچقدم ادم بی ذات و حریص باشه نمیتونه دل بکنه چه برسه ی دل مهربون ودلسوزانه داشته باشه برای بچش

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره واقعا مادرشدن و مادربودن سخت ترین کار دنیاس هرچقدم ادم بی ذات و حریص باشه نمیتونه دل بکنه چه برس ...

خدا خودش اینجور زنا رو نجات بده از شر این مردای کثافت لجن هوول

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷