2777
2789
عنوان

نخود های بیچاره

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشناهات کنارت نیستن یا مادرت نزدیکت باشن صبح بری ارام پز یا زودپزشو قرص بگیری کارت راه بیفته

خب به روی درش نایلون گذاشتم بعدش روی قابلمه یه چیز سنگین گذاشتم که بخار در نیاد 

و اینکه چرا مادر شوهرم و مادر خودم نزدیک هستن میتونم فردا بگیرم ولی تا فردا نخود ها سالم میمونه یعنی میگن سرد و گرم میشه دیگه خام میمونه نمی‌پزه اینحور شنیدم 

من تازه خاموش کردم.۲ساعته پخت.لِم داره. کمی روغن و زردچوبه بزن بهش‌. شعله زیااااد.اب تا یک انگشت روی نخودها.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خب به روی درش نایلون گذاشتم بعدش روی قابلمه یه چیز سنگین گذاشتم که بخار در نیاد و اینکه چرا مادر شوه ...

بله درسته.نپزا میشن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
به نظرت اگه یه قابله اب پرکنی نخودات بگداری تو فر یا توستر نخواهد پخت بلاخره راههایی که به ذهنم رسید ...

ممنون مرسی ب هر حال منم تا از دستم بیاد کاری میکنم حیف نشه دیدم چاره ای نیست ب هر حال میریزم دور 

خب به روی درش نایلون گذاشتم بعدش روی قابلمه یه چیز سنگین گذاشتم که بخار در نیاد و اینکه چرا مادر شوه ...

نه بابا  بهت میگم من اب میکنم میگدارم فریزر اونم تو اب داغ میگذارم زودتر باد کنن  هروقت خواستم میپزم 

الانم اب کش کن بگذار کنار 

خب تا فردا اینجوری بمونه خراب نشه یا سرد و گرم میشه دیگه نمیپزه خب نخود هارو میپرسم که فردا آبگوشت د ...

خب چه کاریه،عجله که نداری،اب جوش بریز روش،بزار روی حرارت کم تا فردا بپزه،،،کلا نخود رو از شب قبل خیس کن،تا زودتر بپزه،من میریزم توی فلاکس چای با آب جوش،،فردا صبحش یه قل روی گاز میخوره زود و کامل میپزه....یه کلیپ دیدم می‌گفت جوش شیرین بزنی،نخود زود میپزه، خودم نکردم اینکار رو،اما میتونی امتحانش کنی،ضرر نداره،

خب تا فردا اینجوری بمونه خراب نشه یا سرد و گرم میشه دیگه نمیپزه خب نخود هارو میپرسم که فردا آبگوشت د ...

فلاکس هم امتحان کن بریز ت فلاکس آب‌جوش بریز تا صبح 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️