2777
2789
عنوان

بچه ها اگه دلتون نخواد جواب پیام برادر یا خواهر رو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
کاری برات نکردن یعنی چطوری بوده ؟...نه من از کسی خوشم نیاد به راحتی قطع رابطه میکنم . نسبتش برام مهم ...

یعنی بعد از فوت مادرم حتی یک آغوش ازشون دریافت نکردم و بدترین رفتارا باهام شد

البته فقط برادرم رفتار بدی نکرد که اوتم خیلی موذیانه و آب زیر کاه با بقیه بود 

الان ک پیام میده اعصابم خورد میشه یاد اون خاطرات اون روزها میفتم اصلا نمیخام جواب بدم تا ول کنه

خب اونا هم فقط برای فضولی زنگ میزنن به نظرم واقعا اونقدرها هم دوستم ندارن

خب داری میگی فضولی تو چیزی نگو اگه پرسیدن خودتو بزن به کوچه علی چپ از زندگی اونا بپرس برگ برنده رو بنداز تو زمین خودت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی بعد از فوت مادرم حتی یک آغوش ازشون دریافت نکردم و بدترین رفتارا باهام شدالبته فقط برادرم رفتار ...

خوشت نمیاد بلاک کن 

مجبور نیستی چون از یه پدر و مادرید ، به زور همو تحمل یا معاشرت کنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حتی فرزندت؟

خدا رو شکر بچه ندارم و نمیخوام

واسه من الویت اول آرامش خودمه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه بدونی حووهر و برادر خونی چه کارا که نمیتونن بکنن

قطعاً میدونم ولی بازم نظرم همونه یه طوری برخورد کن که اگه دشمنت شد دوستت شرمنده نشی و اگه دوستت شد دشمنت چیزی برای اذیت کردنت نداشته باشه 

قطعاً میدونم ولی بازم نظرم همونه یه طوری برخورد کن که اگه دشمنت شد دوستت شرمنده نشی و اگه دوستت شد د ...

ای خواهر دیگه آدم به یه جایی میرسه که این سیاستا واسش جواب نمیده دلش میخواد فقط بکنه و کات کنه و رها کنه چون جونش و اعصابش از همه چیز مهم تره... خدا مواظب بنده های خوبشه 😕🙏