2777
2789

ینی من همش ی جام درد میکنه زیر دلم تیر میکشه شکمم ی جور دیگه درد میکنه کمرم ک در حال خورد شدن همه اینجوری هستن یا فقط من؟؟؟؟از وقتی ۲۸هفته شدم تا الان ک ۳۳هفته ام خیلی اذیت شدم قبلش در این حد سخت نبود

منم 32 هفته و چهار روز هستم همش حس میکنم میخوام پریود بشم انقباض های وحشتناک همراه با درد دارم کمرم نصف شده بس که درد کشیدم دکترم رفتم امپول پروژشترون هفته ای یکی میزنم هیچ تاثیری ندارره بچم از اول کامل توی لگنم بثد حتی حس میکنم خود استخون واژنم ساییدگی پیدا کرده بس که درد میکنه یکذره نمیتونم دراز کشیده پاهامو تکون بدم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

وای منم از هفته 26درد پریودی اومده سراغم زیر دلم دردمیکنه به گریه افتادم دیگع نمیدونم چیکارکنم انقباض هام بیشترشده یبارم بخاطر انقباض بستری شدم دوباره منو گرفته نمیدونم چیکارکنم

شنیدم قرص منیزیم برای انقباض و گرفتگی خوبه شما استفادهدنکردین تاحالا؟‌میخام بگیرم ببینم تاثیری داره یانع

پگدردپریودی و واژن امانمو بردیده استرس زایمان زودرس هم ک ازاین طرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.