2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن خون کثیف باشه پوست کدر میشه حجامت کن 

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

تو سه هفته معجزه نمیشه برو فشیال یه حالی به پوستت بده روشنتر میده و شفافبعدشم کرم پور میزنی دیگه

فشیال واقعا پوست رو بیشتر حساس میکنه به نظرم

در طولانی مدت جوابه ولی واسه این زمان نه

تو سه هفته معجزه نمیشه برو فشیال یه حالی به پوستت بده روشنتر میده و شفافبعدشم کرم پور میزنی دیگه

خب من معجزه می‌خوام پوستم صورتم پر شده از جوش اینم خوب نمیشه تو سه هفته🥹

فشیال واقعا پوست رو بیشتر حساس میکنه به نظرمدر طولانی مدت جوابه ولی واسه این زمان نه

میگه سه هفته بعد عروسیمه 

قرار نیست که تا آخر عمر حساس بمونه بعدشم بستگی به پوست داره 

آها اینم بگم به همه ی عروسا قبل عروسی آرایشگر میگه ک باید فشیال کنم البته سالن اقدس خانم صغرا خانم نه 

حجامت جواب میده؟

اره چون خون کثیف میکشه بیرون

ببخشید قلیونی سیگاری چیزی مصرف میکنید احتمالا

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

میگه سه هفته بعد عروسیمه قرار نیست که تا آخر عمر حساس بمونه بعدشم بستگی به پوست داره آها اینم بگم به ...

من خودم قبل عروسیم فشیال کردم و فقط پوستم ریخت بیرون و جوش ها قرمز تر شدن و میلیا هامو دراورد که باعث شد صورتم زخم بشه و ....

بعدم از قبل و بعد کار عکس گرفت که کاورشو به بقیه نشون بده درصورتی که پوستم واقعاا بی عیب بود قبل فشیال

و البته بگم جای مطمئنی بود به ظاهر و ..