2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا من ۱۶سالمه منو چ به این کارا😂😂

یه حجامت بکن ضرر نداره 

حجامت عام بگو بکنه 

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

عرق کاسنی صبحا ناشتا نصف لیوان با ای قاطی کن بخور

از شیرینی قند مصنوعی و گرمیجات دوری کن

صورتتو با شیر بشور

شبا رو صورتت ترکیب گلاب و اب خیار اسپری کن

روزی ده لیوان اب بخور 

قرص ویتامین سی جویدنی وقتی معدت خالیه بخور

باشه مرسی خواهری

ماچ به کلت🥰🫂

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

اینو دکتر پوستم برام نوشت رو پوست من که خیلی جوابه شبا بزن روزا حتما بعدش ضدآفتاب بزن

همین یکیه ضد آفتاب چی بزنم مارکش خوب باشه صورتم پر جوش شده میترسم جاش بمونه 

عرق کاسنی صبحا ناشتا نصف لیوان با ای قاطی کن بخوراز شیرینی قند مصنوعی و گرمیجات دوری کنصورتتو با شیر ...

صورتمو شیر یخ زده میزنم یخشو ماساژ میدم ضرر داره؟