2777
2789

این زن از اقواممونه و متاهله....ولی خب کرم میریزه جلو همسرم مثلا بدون روسری با لباس جذب جلوش دراز میکشه بگو بخند و شوخی زیاد میکنه کلا مشخصه...نیاید بگید شال نپوشیدن و اینا عادیه اوکی ولی فرهنگ و پوشش آدما باهم متفاوته، مامحجبه نیستیم ولی بدون حجاب هم نیستیم عرف معمولیم....بااین زن نمیشه کات کرد از اقوامه فقط رفت و امد رو محدود کردم به سالی دوسه بار دیدار...حالا شما جای من باشید بنظرتون رفتار درست بالین زن چی میتونه باشه؟ 

شوهرمو غنچه میگیرم تقدیمش میکنم 

میگم اینم برا تو 

دیگه والا حوصله هیچی ندارم

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط چش غره 

و رفتاری که متوجه بشه تو متوجه هستی داره چیکار میکنه 

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بزن بکشش تو نی نی سایت دیه شو جم میکنیم کثافتو😕

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

پا میشه شلوارشودرمیاره😂😂😉

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من خودمم با حجاب نیستم ولی جایی میریم مهمونی یا مهمون میاد با تیشرت لانگ که گشاد باشه و باسنو بپوشنه همراه شال میشینم ولی دخترا دایی همسرمم همسن خودمه اونم در حد منه حجابش ولی شالو نمیذاره هیچ مشکلیم ندارم چون اصلا رفتار خاصی ازش ندیدیم تاحالا

متاهل🩷🍃