2777
2789
عنوان

همه چیو تعریف کردم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم کار خوبی کردی گفتی چه خوب که خانوادت حامی تو آن باید زود تر از اینا میگفتی

اره بابام خیلی ناراحتم شد گفت چرا بهم نگفتی برم خونشون مگ بی کس و کاری  مامانم گفت آخرین بار باشه چیزی رو پنهون میکنی گلم بخدا گفتم بینشون دعوا نشه دلم برا شوهرم می‌سوخت بلاخره پدر مادرشن

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

نباید مشکلاتتو بگی چون اون بنده خداها غصه میخورن ماها وقتی خوشیم نمیریم بگیم ولی مشکل و غم و غصه رو میریم با خونوادمون شریک میشیم این خیلی بده واقعا

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

ماهم همچین کوفتی داریم زبونش مار ولی همه فرشته میبننش میدونی جلو روش خوب رفتار کن لا حرفات بهش تیکه ...

ازش متنفرم حتی نمیزارم بیاد خونم 

فقط دلم پر بود خودمم متوجه نشدم ک‌چرا تعریف کردم کارام پشیمونم

درکت میکنم دقیقا از منم همینه..فتنه و دورو..۷سال سکوت کردم اما بعدش چنان انفجاری شد که خودمم نفهمیدم چرا و چطور..هر صبری یه روز لب ریز میشه بخودت گیر نده طبیعیه..تو نیاز به حمایت و درک شدن داری میدونم..انشاالله خدا نجاتت بده خودت و زندگیتو..اما شنیدی میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد..خدارو هزار مرتبه شکر ماشالا درسته آبروریزی شد ولی در عوض الان خودمون آرامش داریم..هم همسرم روی واقعی خانواده شو دید و فهمید اونیکه تا تهش باهاشه منم بقیه همه لب و دهنن.

نباید مشکلاتتو بگی چون اون بنده خداها غصه میخورن ماها وقتی خوشیم نمیریم بگیم ولی مشکل و غم و غصه رو ...

بخدا گلم چند ساله صدا ازم در نیومده ولی امشب خیلی دلم پر بود آخه فامیلای شوهرم بخاطر مادرشوهر باهام سرد شدن منم دلم پربودیهو گفتم 

اره بابام خیلی ناراحتم شد گفت چرا بهم نگفتی برم خونشون مگ بی کس و کاری مامانم گفت آخرین بار باشه چی ...

خخخ خداروشکر پدر و مادرت حامین..برا من که ساده و بی زبون..واقعا حیف شدم بین ی عده گرگ که از روز اول کاری جز فتنه و درگیری نداشتن و ب معنای واقعی بی کس و کارگیر آورده بودن جوری که خاله شوهرمم دم درآورده بود از بس این زنیکه فتنه پرشون میکرد.

درکت میکنم دقیقا از منم همینه..فتنه و دورو..۷سال سکوت کردم اما بعدش چنان انفجاری شد که خودمم نفهمیدم ...

مال منم تو خانواده خودشون عین بمب ترکید همشون حمله کردن با حرفاشون توهیناشون ولی همسرم پشتم بودو کسی نتونست بهم آسیب بزنه همسرم خوب مامانشو شناخت اما دلم براش میسوزه این دیگ چطور مادریه واقعا اگ قرارپیر بشم   اینهمه خود خواه بشم پس پیر شدن مزخرف تریم چیزه قطعا انسان نمیتونه تا این حد فتنه ودسیسه باشه 

بخدا گلم چند ساله صدا ازم در نیومده ولی امشب خیلی دلم پر بود آخه فامیلای شوهرم بخاطر مادرشوهر باهام ...

واااای دقیقا....برای منم همینا پیش اومد.چند ساله ازدواج کردی و سکوت کردی؟