2777
2789
عنوان

همه چیو تعریف کردم 💔

788 بازدید | 110 پست

تا حالا خانواده شوهرم هر کاری در حقم کرده بودن سکوت کردم  چند ساله حرفی ازشون به خانوادم نزدم ک مبادا بینشون شکرآب بشه امشب همه چیو برا بابام تعریف کردم مامانم و بابام ازم شاکی شدن ک چرا نگفتی چرا پنهون کردی چرا تنهایی درد کشیدی گفتم نمیخاستم اذیت بشین چند ساله بچه ها مادرشوهرم در حقم بدی می‌کنه فتنه است اما هیچ وقت ازشون حرفی نزده بودم امشبم خیلی بغض داشتم مجبور شدم انقد دوروعه که همه فک میکنن فرشته اس اینارو تعریف کردم اما خودم الان عذاب وجدان دارم ک‌چرا گفتم نکنه فشارشون بره بالا خیلی تو عذابم نمی‌دونم بنظرتون کاربردی کردم گفتم؟

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیا گفتی

هر کاری ک در حقم کرده چند بار بهم حمله کرده چند بار بهم بد وبیراه گفته. دعا های بد خاسته بین من و شوهرمو بهم بزنه اینکه از دستش آرامش ندارم هر جا برم زود زنگ میزنم منم میام وقتیکه بیاد همش دعوای ،،

هر کاری ک در حقم کرده چند بار بهم حمله کرده چند بار بهم بد وبیراه گفته. دعا های بد خاسته بین من و شو ...

نه کارخوبی کردی گاهی لازمه ادم بگه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
واقعا؟ بخدا انقد اذیتم کرده بود میخواستم بگم وقتیکه گفتم مامانم ناراحت شد پشیمون شدم

عزیزم ب خانوادت نگی ب کی بگی؟ این دوره ب هرکی بگی تهش یا توسرت میزنه یا اتو میشه دستش و... 

مهم نیست بهترشد ک گفتی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم ب خانوادت نگی ب کی بگی؟ این دوره ب هرکی بگی تهش یا توسرت میزنه یا اتو میشه دستش و... مهم نیست ...

دقیقا والا گلم 

خوب شد پس دلمو آروم کردی 🫂