2777
2789
عنوان

پخش کردن عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 150 پست
منم دقیق نمیدونم وولی خواهرم گفت انرژی مثبت امشب زیاد وانرژی منفی خیلی خیلی کمه وهرچی دعاکنی واز خدا ...

چه خوب . ممنون،. خب ی پیشنهاد دارم. دعا در حق دیگران میگیره میشه برای من دعا کنید من هم برای شما،🤝❤️

نمیدونم تو کانال های تلگرام پخش میکنن...خب افراد نزدیک مث خانواده و دوستام اگه ببینن قطعا تشخیص میدن

پخش بکنن بع چه نیتی؟!

بعد افراد نزدیکت چند درصد ممکنه تو اون کانالا باشن؟

یعنی واقعا فکر میکنی افراد مزدیک میشبنن عکس رو میبینن و با فرم دستات میفهمن تویی؟!

ببین عزیزم شما الان دچار یه وسواس فکری شدی که مثل خوره افتاده به جونت

لطفا به خودت محبت کن و بیخیال باش

به جان خودم عیچی نمیشه

نگران نباش ذختر

باسه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقد عکس تو مجازی هست الان ک کسی متوجه نمیشه عکس نود توعه، نترس الکی... اونم پخش نمیکنه ب دهنش نده ل ...

وای فقط زارعان روزتان 

وای ببین عالی بود خیلی خندیدم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
پخش بکنن بع چه نیتی؟!بعد افراد نزدیکت چند درصد ممکنه تو اون کانالا باشن؟یعنی واقعا فکر میکنی افراد م ...

مرسی که انقدر مهربونی.... آخه عکس چهره ام رو هم داره ...این مدت همش میرفتم اون کانالا رو چک میکردم که نکنه عکس منم بذارن😭 وای ینی بدترین عذاب دنیاست ... بعضی از اون کانال ها عکس عادی صورت دختر رو کنار نودش میذارن پخش میکنن....میترسم اینطوری آبروم بره

یعنی چی اصن

یک کاربر نوشته بود زارتان زورتان

چنسالته؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مرسی که انقدر مهربونی.... آخه عکس چهره ام رو هم داره ...این مدت همش میرفتم اون کانالا رو چک میکردم ک ...

فدات شم

وقتی میگم وسواس داری از همینه...

ببین من حق میدم ذهنت هی فکر کنه و حالت بد بشه و عذاب بکشی

ولی به منم حق بده که از دید من تو داری بیخودی هی برا خودت خیال بافی میکنی و یه چیزییی که درصدش خیلییییی کمه و شاید صفرع رو داری بزرگش میکنی یه چیزی که توش پر از اما و اگر و شاید ایناست

یه کم خودت زو از دید من ببین

خودت متوجه میشی که چیزی نشده

به این فکرا بال و پر نده

نمیدونم چه جوری هست اعتقاداتت

ولی برو تو کار کسب ارامش

مدیتیشن

نماز

دعا

توبه

نمیدونم هرچی خودت بلدی

عشق به خدا همه دغدغه های مسخره رو میسوزونه

ممنونم دعا کن دخترم زبون باز کنه . آرامش داشته باشه پسرمم آرامش داشته باشه ممنونم.سلامت باشن خیر ببی ...

توام از خدا برای منو خانوادم سلامتی بخواه وروزی .واقعا روزیم خیلی کم شده انشالا درس بشه وبرای همه ی آدما