2777
2789
عنوان

پخش کردن عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 150 پست
باید همون موقع می‌گرفتی پاک میکردی از گوشیش حالا هم گذشته . نمیاد نشون بده چی بگه این عکس نامزدمه ب ...

نمیدونم ولی اگه یه درصد پخش بشه به نظرتون شناخته میشم؟ مثلا اگه کسی از اعضای خانواده ام ببینه ممکنه تشخیص بده منم با فرم دستم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی اگه یه درصد پخش بشه به نظرتون شناخته میشم؟ مثلا اگه کسی از اعضای خانواده ام ببینه ممکنه ...

نه پخش نمیشه. والا ما عکس نود تا حالا ندیدیم عه . چندشه . باباههم نمیبینن . مامانت هم نمیبینن ..  میمونه  جوونا اوناهم دقت ندارن 

نه پخش نمیشه. والا ما عکس نود تا حالا ندیدیم عه . چندشه . باباههم نمیبینن . مامانت هم نمیبینن .. می ...

خداییش واسه دلخوشیم نمیگین؟ آخه فرم دست آدم معلومه تو یاد اطرافیان میمونه

کحا میخواد پخش کنه حالا؟!

چی میشه مثلا بعدش...

چه جوری بفهمن توییی

خودش لو نمیرع با این کار و ابرو خودش در خطر نیست؟

بخواب لطفا

خودتو سعی کن بزنی به بی خیالی و بی اعتنایی و اژ سر خودت بازش کن

خداییش واسه دلخوشیم نمیگین؟ آخه فرم دست آدم معلومه تو یاد اطرافیان میمونه

نه.  بابا  .دهنتو بذار رو ی چیز دیگه خواهش میکنم خواهرانه می‌خوام ازت به هیچ کس اعتماد نکن در این موارد  حتی همسر شرعی و عقدیت.

کحا میخواد پخش کنه حالا؟!چی میشه مثلا بعدش...چه جوری بفهمن تویییخودش لو نمیرع با این کار و ابرو خودش ...

نمیدونم تو کانال های تلگرام پخش میکنن...خب افراد نزدیک مث خانواده و دوستام اگه ببینن قطعا تشخیص میدن