2777
2789
عنوان

پخش کردن عکس 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 150 پست
در چه حد لخت بوده؟

نمیدونم حدشو انگار  بد بوده که اسی نگرانه 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس نترس هیچ‌واکنشی نشون نده خودت بری بهش بگی و بفهمه از این موضوع ترس داری ممکنه پخش کنه ولی هیچی نگ ...

راستش حتی بهش گفتم ....قسم خورد چیزی نداره ولی میترسم بعد ها این کارو کنه ....خدایی از رو دست مشخص میشه؟ واقعا حالم بده

مرسی ‌که سرزنش نکردین....منم اعتماد کردم چون نامزد بودین ولی انگشت هام کشیده ست و اکثرا تو یاد بقیه ...

چرا سرزنش کنم .   انگشت کشیده زیاده ی فامیل داریم ی انگشتای کشیده ی خوشگلی داشت .    نامزد که هیچ به همسرم عکس نده . والا ما چهره هم نمیدیم می‌ترسیم گوشی رو بدزدن

چرا سرزنش کنم . انگشت کشیده زیاده ی فامیل داریم ی انگشتای کشیده ی خوشگلی داشت . نامزد که هیچ به ...

اره واقعا مث چی پشیمونم ....حتی فکر خودکشی هم کردم چون اصلا نمیتونم خودمو ببخشم

راستش حتی بهش گفتم ....قسم خورد چیزی نداره ولی میترسم بعد ها این کارو کنه ....خدایی از رو دست مشخص م ...

نه بابا 

تو عکس دست منو ببینی میفهمی برا منه یا کیه 

بیخیال ولی دیگ از ای حرکتا نزن لااقل با کسی ‌ کاهش مطمئن نستی

اره واقعا مث چی پشیمونم ....حتی فکر خودکشی هم کردم چون اصلا نمیتونم خودمو ببخشم

بابا ول کن اینترنت پر عکسه . خودکشی چی ...

اینو بدون  این حرفا واسه زمانی که پشیمون باشی در رحمت و توبه خدا هم همیشه باز. و بترسی. نه اینکه ترست بریزه . 

نه بابا تو عکس دست منو ببینی میفهمی برا منه یا کیه بیخیال ولی دیگ از ای حرکتا نزن لااقل با کسی ‌ کاه ...

نمیدونم چی بگم😭 آخه عکس چهره ام رو داره جداگانه ....میترسم مثلا عکس چهره رو همراه اون نود ها پخش کنه

بابا ول کن اینترنت پر عکسه . خودکشی چی ... اینو بدون این حرفا واسه زمانی که پشیمون باشی در رحمت و ...

مرسی که باهام صحبت کردین واقعا از استرس چند روزه خواب ندارم