بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساعت ده و نیم خوابیدم نیم ساعت پیش بیدار شدم دیدم شوهرم نیست لباس پوشیدم رفتم بالا دیدم رو پشت بوم نشسته داره قلیون میکشه میگه خوابم نبرد چند وقته خیلی حرف از خودکشی میزنه میترسم بلایی سر خودش بیاره یه بار چند شب پیش تا خود صبح تو این سرما پشت بوم نشسته بودم که کار دست خودش نده
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
اگه زیر نظر دکتر استفاده میکنی باهاش مشورت کن قرص دزولست بخور اصلا حالت تهوع و سردرد نداره شب همراه شام بخور اصلا انگاری قرص جلوگیری نخوردی من ماه سوم هست استفاده میکنم این قرص
شوهرم نیست با بچهام تنهام...اونا خوابیدن،،منم اومدم نی نی سایت...آخه وقتی شوهرم خونست اونقدر کار دارم که نمیتونم گوشی دستم بگیرم،تازه شوهرمم شاکی میشه....برای همین در نبودش جبران میگنم