2777
2789
عنوان

چند وقته حس میکنم‌صورتم خیلی کج شده😟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 66 پست
ازادی مادر رو میگیره ؟ دیگه صمیمیت بین زن و شوهر کمتر میشه ،؟

نه ولی مسئولیت جدید ایجاد میکنه

بچه خودش شیرینی میاره تو زندگی

شاید یه سری کارا رو نتونی راحت انجام بدی.مثلا چند ماه اول حموم و دستشویی تایمش کم میشه، شاید راحت سر سفره نتونی غذا بخوری و مجبور باشی بغلش کنی و شیر بدی همزمان.ولی عجیب شیرینه، حتی سختیاش

صمیمیت بین زن و شوهرم مدیریت میخواد

من الآن بچم ۵ سالشه و از آب و گل دراومده ولی گاهی من و شوهرم میزنیم به تیپ و تاپ هم.قبل بچه هم میزدیم.

رابطه زناشویی هم با برنامه ریزی هیچ مشکلی میش نمیاد براش

همه همینن هیچ کس قریینه نیست.بعضیا خیلی دقت میکنن میفهمن بعضیا هم نهمن با دوربین پشت داغون میافتم می ...

نه آخه خیلی کجم.قبلا هم از خودم عکس میگرفتم انقد کج نبود.نگرانم کرده

وگرنه دیگه سن حساسیتم گذشته.۳۷ سالمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چطوری میشه مدیریت کرد ؟ خوب بهتر قرضشو دادین و تمام

همین که دو طرف درک کنین بچه دار شدین و باید مراقب روح و روان اون هم باشین باعث میشه کمتر دعوا و بحث کنین.

رابطه هم وقتی بچه کامل خوابه و تو اتاق جدا باشه که هم خیال خودتون راحت باشه هم بچه احساس نکنه اصلا.

کم کم قلق دستتون میاد.

آره بعضیا پولشون سنگینه.دِینشون ادا بشه بهتره