2777
2789
عنوان

حالم از اینکه از قیافم تعریف میکنن بهم میخوره🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 24 پست
بقیه بیکارن حال درون تو واسشون مهم باشه؟ همون که ازت تعریف میکنن برات ارزش گذاشتن انقدر توقع نداشته ...

همینو بگو🙄

والا ملت خودشون اونقدر مشغله و مشکل داااااااارن

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینو بگو🙄والا ملت خودشون اونقدر مشغله و مشکل داااااااارن

دقیقا 

حال درون آدم فقط و فقط برای خانوادش مهمه اونم گاهی ایقد خانوادت درگیره ک حواسشون نیس

مگ خود اسی مدام حواسش هست؟

من‌میفهمم منظورشو، ولی خودش باید ب حرف بیاد و بگ ن ک پوکر فیس و خنثی باشه! 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
چه بده ک نمیشه از درونت ب اطرافیانت بگی

درکت میکنم

منم بابت این موضوع رنج میکشم

ولی چاره ای نیس... در کل آدم خودش فقط میتونه حال خودشو خوب کنه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

تو دنیایی که همه دنبال ظاهرن تو انتظار داری بقیه احساست رو درک کنن؟ همه فقط بلدن هرچیو میبینن باور کنن بخندی میگن غم نداری گریه کنی میگن ضعیفه! 

لطفا اینجا راهنمای غلط برای بقیه نباشین 🙏. اشتباه همیشه اشتباهه حتی اگر کت و شلوار تنش کنی!