2777
2789
عنوان

وسواسی ها لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 36 پست
وسواستون در چه حد بود یعنی واقعا با دارو وسواستون کمتر شده؟زن داداشه من بسیار بسیار وسواسی هستن بطور ...

من وسواسم برعکسه زن داداشتونه ،حالا من فکر میکنم خودم همه جارو نجس میکنم ،دیگران رو تمیز میدونم 

در رابطه با سوالتون ، بله دارو خیلی کمک کنه ،حداقلش اینه کمی نرمالتر زندگی میکنی 

ولی کسی که خودش قبول نداره شرایط رو سختتر میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا همشو داشتم متاسفانه

چجوری درمان شدی.   من تا یکیشو حل میکنم و ازش میکشم بیرون یه موضوع دیگه وسوسم میکنه اصلنم دست خودم نیس. مثلا اگه یه فکری بیاد ذهنم دیگه درگیریش ولم نمیکنه. هرچقد میخام بی اعتنا بشم نمیشه

نه اصن وسواس یه مرض پیچیدس. وقتی واردش میشی هزاااار تا چیز ازش درمیاد مثلا یه مدت ب موانع وضو گیر دا ...

مرحوم فاطمي نيا عمل تمام افراد وسواسي در عبادت و غسل و وضو و غيره رو گردن گرفته كه اگر غلط بود اعمالتون من روز قيامت گردن ميگيرم ولي درمانش رو هم گفته كه وسواس امثال شما از بين بره  امر گوش كني و عمل كني درمان ميشي 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
چجوری درمان شدی. من تا یکیشو حل میکنم و ازش میکشم بیرون یه موضوع دیگه وسوسم میکنه اصلنم دست خودم ن ...

وسواس یعنی همین دیگه.فکر نیاد و گیر میده 

نمیدونم ولی انقدر خسته شدم و حرف بارم کردن که کم کم به خودم اومدم

خوب به درک که جایی کثیفه

به درک که آب پاشیده

به درک که نجس شد

اصلا اون همه هدر دادن آب گناهش بیشتر از کج شدن غسل و وضو نیست؟

اون همه درگیری فکری تهش چیه؟هی بشور و بشور و بشور تهش باز فک میکنی کثیفه

میدونی دیگه غرورم جریحه دار شده بود

روزی چند بااار لباس عوض میکردم

غسل الکی و اضافه‌میکردم

نمازمو هی تکرار میکردم

وای

دیدم بقیه چه راحتن

خیلیا حتی بعد سرویس دستشونم نمیشورن ولی هیچییییی نشده

گفتم منم بیخیال میشم‌ببینم چی میشه.

هیچی نشد!

فقط نظافت معمول رو رعایت میکنم و تمام

الآن‌بیخیالش شدم راحتم