2777
2789
عنوان

وسواسی ها لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 36 پست
من وسواسم برعکسه زن داداشتونه ،حالا من فکر میکنم خودم همه جارو نجس میکنم ،دیگران رو تمیز میدونم در ر ...

پیشنهاد من اینه، که خودمم اینطوری درمان کردم

اختلال روحی دیگه ای دارید قطعا ، افسردگی اضطراب فلان... وسواس و رها کنید، مقاومت نکنید، به اونیکی اختلالتون برسید اون درمان بشه اینم خودبخود بهتر میشه، قول میدم. 

و احتمالا احساس گناه دارید بابت موضوعی خودتونو گناهکار میدونید که بخشیده نمیشید، خودتونو ببخشید . باخودت آشتی کن. کودک درونتو بغل کن ببخشش. 

اینا غیر مستقیم وسواس رو درمان میکنن

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
پیشنهاد من اینه، که خودمم اینطوری درمان کردماختلال روحی دیگه ای دارید قطعا ، افسردگی اضطراب فلان... ...

بله خودمم به این نتیجه رسیدم ، ریشع مشکلم چیز دیگه ایه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سالهای پیش وسواس داشتم 

البته خودم اسمش رو وسواس نمیذاشتم ولی الان میدونم که اون موقع وسواس داشتم 

مخصوصا در مورد مسائل مذهبی 

خدا خیر بده حاج آقا فلاح زاده رو اون موقع ها تو تلویزیون احکام میگفت 

یه بار یکی درباره وسواس سوال کرد گفت همیشه بنا رو روی پاکی بذارید 

حتی مثال زد که امام جعفر صادق ( اگه اشتباه نکنم) همیشه بد از ادرار با دست روی لباسشون آب میپاشیدن و به بقیه هم توصیه میکردن ازشون سوال میشه چرا؟ 

میگن که در شک بین پاکی و نجاست دستور خداوند این هست که بنا رو روی پاکی قرار بدیم 

حالا وقتی آب میپاشیم روی لباسمون اگه بعدا رطوبتی ببینیم بنا رو بر این میذاریم که اون آبی هست که خودمون پاشیدیم 

بعدش هم حاج آقا گفتم تمام ائمه توصیه به راحت گرفتن طهارت دارن

این حرفا رو سرحوله کردم تو زندگیم و نجات پیدا کردم

البته خیلی طول کشید ولی خوب ارزش داشت چون من هر روز داشتم از قبل بدتر میشدم و دامنه وسواسم روز به روز گسترده تر میشد

وسواس یعنی همین دیگه.فکر نیاد و گیر میده نمیدونم ولی انقدر خسته شدم و حرف بارم کردن که کم کم به خودم ...

درسته.... من انقققققققققد ب پاسخگوی احکاما زنگگگگگ زدم دیگه مسدود کردن شمارمو ینی همشون صدامو میشناختن  تازه ازشون سوالامو میپرسیدم میترسیدم بعدا وسواس اینو بگیرم که نه پایخگو فلان چیزو نگفت.... بر همون تو دفتر یه عاااااااالمه سوال و جواب نوشتم. ینی هرچی پرسیدمو اونجا  نوشتم. البته اینم بگم هرسوالو تا از ۸ یا ۱۰ نفر نپرسم آروم نمیگیرم  مث آدم نمیام م از ینفر بپرسم. مثلا یه سوالو از یه نفر میپرسم یه جوابی میده بعد از نفر دوم که میپرسم یه جوردیگه جواب میوه بعدش من دیوونه میشم میگم هی زنگ بزنم یه سوالو از ۲۰ نفر پرسیدم هنوزم ب دلم نچسبیده.  گاهی اوقات واقعا فک میکنم ب مرز جنون رسیدم. میگم خوش بحال بقیه  مثلا یکم ارایش میکنم هرماهی دوماهی یکبار... صورتمو میسابم برای وضو پدرم درمیاد میگم پاک نشده نشده نشده.  ولی دیدم اطرافم بااب خالی ارایششونپ میشورن 

وسواس یعنی همین دیگه.فکر نیاد و گیر میده نمیدونم ولی انقدر خسته شدم و حرف بارم کردن که کم کم به خودم ...

من دیگه زنگ زدن ب پاسخگوها افاقه نکرد الان حضوری میرم میپرسم جاهایی که میدونم پاسخگو هست مث نماز جمه.  بچم مثلا یجاییش یه نقطه خون میاد میبرم میگیرمش زیر اب گریه میکنه

یه چیز دیگه هم گفتن حاج آقا فلاح زاده 

گفتن اگه نتونیم با اطمینان جایی رو نجس بدونیم اون جا پاک هست 

مثال خیابون رو زدن گفت مثلا دیدید آب دهن یه سگ ریخته تو خیابون ولی دقیق جاش رو نمیدونید کجاست 

گفتن هر نقطه ای از خیابون رو که بهش شک دارید اگه نتونید قسم بخورید که ان قسمت نجس شده ( حالا یا باید جای نجاست مطمئن باشید یا خود نجاست رو ببینید) پس پاک هست

درسته.... من انقققققققققد ب پاسخگوی احکاما زنگگگگگ زدم دیگه مسدود کردن شمارمو ینی همشون صدامو میشناخ ...

میفهمم

منم اینطوری بودم

فقط اینو بگم که اگه وسواس رو آگاهانه بذاری کنار راحت میشی

یه سوال:اون یه نقطه از بدن بچت که خون اومده نشوری و نسابی چی میشه؟

خونریزی نیست که دور از جونش.

حد نجاست هم مشخصه

کمتر از اون باشه پاکه

من زمانی که بچمو از پوشک گرفتم گُله گُله فرش رو نجس کرد و خب تنها کاری که کردم اونجا رو گذاشتم خشک شد چون جا نداشتم بشورم.روی فرش اتاق و با سجاده نماز خوندم تا کامل یاد گرفت جیششو بگه و بعد کل فرش و موکتا رو شستیم.

هنوزم زنده و سالمم

هیچی نشد

حتی شما عین نجاستم بشوری پاک میشه پس سختش نکن.

در مورد وضو و غسل هم وسواس داشتم. ولی حالا در حد معمول خودمو میشورم و بعدش غسل.

در مورد وضو هم صورتمو در حدی که پاک بشه میشورم یا با دستمال مرطوب یکبار پاک میکنم.

تمام

لوازم آرایش چسب نداره که کَنده نشه

حالا شاید علمی حرف نزده باشم ولی تجربه کردم