2777
2789
عنوان

خواستید س‌ی‌گ‌ا‌رو ترک کنید⁉️

238 بازدید | 51 پست

اگ میکشید چقدر میکشید؟

خواستید ترک کنید؟

من کلا لایف استایلم سالمه

یعنی سبک زندگیم انقدر سالمه ک نگو

ولی عادت ها و لذت های اینجوریم دارم

همیشه حس میکنم اینم باید بزارم کنار

اما لعنتی حس و حالشو دوست دارم خیلی😭

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم تو رابطه حرف زدیم دوتامونم دیگه نکشیم

من بعد رابطه بیشتر شد

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

یه تایمی یواشکی پا.د می‌کشیدم یه شب تو یه حرکت یهویی انداختمش سطل اشغال🤪🤪 اذیت هم نشدم پشیمون هم نشدم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من م ش رو ب خیلی دوست دارم متاسفانه حس و حالش بشدت دوست دارم الان یک سال و دو ماه لب نزدم و تا دو س ...

من اینا هر دو سه تا مهمونی درمیوم میخورم خیلی کم ولی بعد این اتفاقا س‌ی‌گ‌میچسبه🥴