2777
2789
عنوان

خواستید س‌ی‌گ‌ا‌رو ترک کنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 51 پست
نه میگم ینی بزرگ بشه اونم اصافه میشه بهمون

اها نه خدا نکنه 

خودتم نکش سیگار وحشتناکه ،ریه رو کامل از بین میبره 

سرطان ریه رو هم که حتما میدونی با هر بار نفس کشیدن سلول های سرطانی تکثیر میشن

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط کسی که سیگاریه این حس درک میکنه

خب بالاخره از یه جایی شروع شده شما که از کودکی سیگاری نبودی 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
وسوسه میشم اخه

ببین راه ترک سیگار این که یه دونه یه دونه کمش کنی 

بعد مثلا میرسه به روزی دو نخ ،یه مدتی این دو نخ رو بکش بعدم بذارش کنار یه چیز سالم جایگزینش کن

خب بالاخره از یه جایی شروع شده شما که از کودکی سیگاری نبودی

خوب این چیزا معمولا تو نوجوانی و جوانی شکل میگیره،اولش برای کنجکاویه،بعد به لذت و بعد عادت تبدیل میشه،کسی که نکشیده نمیتونه این پروسه درک کنه و حتی اینکه ترک کردنش مقدور،ولی اصلا راحت نیست،انگار بچت از دست میدی،انگار یه بخشی از وجودت میره حتی فکر کردن بهشم این حال بهت میده

مثلا چه چیزی جایگزین کنم

هر چیزی که علاقه داری 

نری مشروب بخوریا 

مثلا یه کار باحال ،یه خوراکی خوب

هر چیزی که علاقه داری نری مشروب بخوریا مثلا یه کار باحال ،یه خوراکی خوب

چیکار کنم روزا کسل نباشم ند وقته اصلا حوصله هییچ کاریو ندارم حتی روتین پوستیمم انجام ندادم چند روزه

mi عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

خوب این چیزا معمولا تو نوجوانی و جوانی شکل میگیره،اولش برای کنجکاویه،بعد به لذت و بعد عادت تبدیل میش ...

خب دیگه وقتی نوجوان فکر میکنن علامه دهرن و حرف گوش نمیدن خیلی بده 

چند روز پیش یه دختر حدودا ۱۴ ساله با سیگار عکس میگرفت میخواستم بزنم تو سرش

چیکار کنم روزا کسل نباشم ند وقته اصلا حوصله هییچ کاریو ندارم حتی روتین پوستیمم انجام ندادم چند روزه

قهمه بخور