2777
2789
عنوان

روده تحریک پذیر و پریود😪

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 31 پست
تو‌پریود کجاها ت درد میگبره؟ یسوال .. تا حالا شده خون پریود رقیق داشته باشی؟ حالت ابکیمن‌حس میکنم با ...

آره عزیزم طبیعیه جای نگرانی نیست

تو پریود همه جام درد میگیره تقریبا😕

بیشتر هم همون تخمدان و روده هام

تپش قلب میگیرم

نا ندارم از جام پاشم

منم روده هام درد دارن وقتی نفس میکشم بیشتر میشه دردشیا میخوام تغییر حالت بدم به بدنمگلاب به روت گاه ...

اره منم گاهی یبوست گاهی اسهال بعد دفع مدفوع بهتر میشه 

درد شکم بعضی اوقات و نفخ

مخاط هم داری در مدفوعت؟؟ رنگ مدفوع هم تغییر کرده ؟ 

مثلا سبز یا زرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم گاهی یبوست گاهی اسهال بعد دفع مدفوع بهتر میشه درد شکم بعضی اوقات و نفخمخاط هم داری در مدفوعت ...

مخاط هم بعضی اوقات میبینم اره

همه این علائمو که داری میگی دارم

من گاها حتی مدفوع دو رنگم دارم

درد و گرفتگی دایمی شکم. گاهی وقتا اسهال گاهی یبوست. یهو بدون هیچ علایم قبلی یه دل‌درد شدید میگیرم ک ...

مخاط در مدفوع هم داری شما؟ 

رنگ دفع مثلا تا حالا زرد یا سبز داشتی؟ 

منم گاهی اسهالم و یبوست شقاق مقعد دارم 😑درد شکم بعد دفع بهتر میشه . تو‌پریودی علایمم بیشتره هوفف

آره عزیزم طبیعیه جای نگرانی نیستتو پریود همه جام درد میگیره تقریبا😕بیشتر هم همون تخمدان و روده هامت ...

اها مرسی برام سوال بود چون قبلا خون پریود غلیظ بود

گلم برا تو رقیق خون پریودت؟؟ 

تو پریود و قبلش بدنت گر میگیره ؟ حالت داغی صورت و بدن ؟  

آره عزیزم امکانش هستسعی کن آلو بخوریانجیر خشکشیرکمک میکنه به دفعت

ببین من کلونوسکپی کردم همه چیز زده نرمال 

الان هستم یا نه

نبردم پیش دکتر دیگه آخه جلو همه زده نرمال حتی گفتم شاید بواسیر دارم اما چیزی ننوشته 

اسی من همیشه یبوست دارم واقعا کلافم خوبم نمیشم یکی گفت سندروم از نوع یبوست داری میشه؟

اگ اب کم میخوری میوه کم میخوری انجیر خشک و کشمش و شیر و  این چیزا نمیخوری و

بیشتر رژیم غذاییت برنج و غداهاز نونی هست طبیعیه همش یبوست باشی دیگ   سندرم روده نداری 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️