2777
2789
عنوان

حسادت کردن به مجردها

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 50 پست
گلم من شاغلم فداتشم ولی دکترا رو نمیتونم بخونم.اون دانشگاه ازاد میره ترمی ۳۰تومن.من نه پولشو دارم نه ...

منظور اینه اگه دوست داری درس بخونی پیام نور برو 

حتما نباید آزاد بری که 

اتفاقا خیلی هم آدم با استعدادی هستی عزیزم خودتو دست کم نگیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ کلاسای میره میشه نمونه استوریاشو‌بزاری اینجا منم ببینم

ببین گلم میترسم ابروش بره اینجا

ولی رستورانهای به شدت شیک میره

کلاس زبان فرانسوی و ایتالیایی میره

کلا از همه چیز میزاره

من یادمه شما یه بار تاپیک زدی ک دوستت خنگه ماهی کلی پول ب دانشگاه ازاد قوزمیت اباد میده همونجام خیلیا گفتن حسودی گفتی نه. من ک نمیشناسمت ولی حس میکنم خیلی شخصیت عجیب و ضعیفی داری. کاش یه کم بهتر کنی خودتو 

از زندگیت راضی باش ، ناشکری نکناز کجا می‌دونی شاید اونم صدتا مشکل تو زندگیش دارهحالا میخواستی مجرد ب ...

وای چقدر جالب گفتید اصلا تکون خوردم 

واقعا موافقم گلم.

یعنی مشکل داره اونم؟آخه ظاهرا خیلیییییییی خوشبخت و مرفه هست

من یادمه شما یه بار تاپیک زدی ک دوستت خنگه ماهی کلی پول ب دانشگاه ازاد قوزمیت اباد میده همونجام خیلی ...

دقیقااااا حسادتم زیاده فقطم به این دوستم حسودیم میشه نه هیچ کس دیگه ای

وای چقدر جالب گفتید اصلا تکون خوردم واقعا موافقم گلم.یعنی مشکل داره اونم؟آخه ظاهرا خیلیییییییی خوشبخ ...

ببخشید ریپلای زدم ولی شما حتما یه مشاوره برو اصلا نرمال نیست این حسادت و از مشکلات دیگران خوشحال شدن من سری به تایپبک هات زدم همش در حال مقایسه زندگیتی و غطبه خوردن به این و اون 

ببخشید ریپلای زدم ولی شما حتما یه مشاوره برو اصلا نرمال نیست این حسادت و از مشکلات دیگران خوشحال شدن ...

نه فقط به این دوستم حسادت دارم به بقیه نه

واقعا شرایطش عالیههههه شما هم جای من بودین حسودی میکردین

همه چیز کلاسهایی که میره تفریحاتش کافه و رستورانهای لاکچری دانشگاهشون خیلیییی خوشبخته

شما ظاهر بین شدی... و ناشکر 

خدا بهت نعمات زیادی داده و نمیبینی اما چشم دوختی ب یه جایگاه اجتماعی دوستت؟ 

از نظر من شما از اون سه هیچ جلویی 

به اندازه تحصیل کردی ولی اون هی ادامه میده

به وقتش ازدواج کردی ولی اون نکرده 

به وقتش هم خدا بهت بچه داده ولی اون نداره ...

همزمان با این همه مشغله تازه سرکار هم میری 

...

چشمهاتو باز کن و ببین خودت چقدر جلوتر ازونی

وای چقدر جالب گفتید اصلا تکون خوردم واقعا موافقم گلم.یعنی مشکل داره اونم؟آخه ظاهرا خیلیییییییی خوشبخ ...

قربونت گلم ، 

این رو همیشه تو زندگیت مطمئن باش هیچ آدمی هیچ آدمی تو کره خاکی وجود نداره مشکل و دردسر تو زندگیش نباشه 

فکرکن ی نفر بگه منو شوهرم اصلا باهم دعوا نمی‌کنیم آخه مگه زندگی بدون دعوا و دردسر هم هست قطعا تظاهر کرده که بگه من خوشبختم 

اون هم قطعا تو زندگیش مشکل داره تو این دوره زمونه آدم بدون دردسر نیست ، از زندگیت راضی باش مطمین باش شاید تو درس میخوندی بهترین دکتر هم میشدی شاید یک درصد چنین آدمی سراغت نمیومد ، و اگرم میومد اذیتت میکرد اونوقت دیگه شاغل بودنت هیچ ارزشی برات نداشت