۰۰۱۰ مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 38410 عنوان عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️ | مشاهده متن کامل بحث + 3719 بازدید | 208 پست به نظرتون جطور شده؟؟ البته هنوز کبود هست و ورمم داره من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم....... امروز | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 38410 ن عزیزدلم چرا ناراحت بشمخیلی ممنونم از محبتتهمسرم الحمدالله حالش خیلی خیییلی بهتره❤روند درمانش تا ای ... خداروشکر انشالا به بهبودی کامل برسه من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 6223 ن عزیزدلم چرا ناراحت بشمخیلی ممنونم از محبتتهمسرم الحمدالله حالش خیلی خیییلی بهتره❤روند درمانش تا ای ... الهی الحمدالله خداروشکر من تاپیکاتونو دنبال میکنم انشاالله هرچه زودتر سلامتیشونو به دست بیاره 🤲🤲 چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 6223 خداروشکر انشالا به بهبودی کامل برسه شما عکس الانتو نزاشتین چند شب پیشم باز به تامیکتون دیر رسیدم گفتم اسی دوباره بزار باز نزاشتین 😕😕 چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 55975 الهی الحمدالله خداروشکر من تاپیکاتونو دنبال میکنم انشاالله هرچه زودتر سلامتیشونو به دست بیاره 🤲🤲 خیلی ممنون گلم❤ممنونم از دعاهای قشنگتون❤
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 55975 اره لب تاثیر زیادی تو چهره داره مرسی عزیزم من لبمو زدم بهم نیومد😕😕😕دوست دارم لبم قلوه ای بشه ولی اونجوری ک میخاستم نشد رفتم انزیم زدم😕
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 6223 بیا عزبزم زیبایین ماشاالله نسبت به ۶سال قبل تعقیر کردین حسابی ابروهاتون کاشته دیگه چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 38410 زیبایین ماشاالله نسبت به ۶سال قبل تعقیر کردین حسابی ابروهاتون کاشته دیگه ممنون عزیزم نه کاشت نبست اون موقع نازک برمبداشتم خر بودم 🥲الیته سه سال پیش میکرو کردم اما الان. رفته من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 38410 عکس بزارم بگید ژل بزنم یا نه؟ بذار من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 6223 ممنون عزیزم نه کاشت نبست اون موقع نازک برمبداشتم خر بودم 🥲الیته سه سال پیش میکرو کردم اما الان. رفت ... دور ازجونت پس حسابی مراقبت کن ازشون حیفه قشنگن چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 38410 من لبمو زدم بهم نیومد😕😕😕دوست دارم لبم قلوه ای بشه ولی اونجوری ک میخاستم نشد رفتم انزیم زدم😕 پیش دکتر خوب برو بعد بگو کناره های لب رو نزنه بیشتر مرکز لب من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 38410 گونه داری شما میتونی فقط شقیقه رو بزنی عزبزم من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......