2777
2789
اتفاقا هرجا کلمه شانس معنایی نداشته باشه و وجود نداشته باشه تو ازدواج صدرصد وجود دارهگاهی وقت ها هرچ ...

سخت گرفتن معنای عاقلانه تصمیم گرفتن نمیده!

شانس نیست، شانس زمانی معنی میده که یک نفر رو ببینی بعد یه ماه بگی اوکی! بی شناخت! 

در صورتیکه اگه وقت برای شماخت طرف مقابلت بذاری، ۸ ماه ۹ ماه باهاش بری بیایی تو جمع های مختلف تو همکاراش دوستاش فامیل همکارها و دوستا و فامیل خودت، یه روز از صب تا شب باهاش وقت بگذرونی، خسته اش کنی ببینی تو خستگی چطور رفتار میکنه، باهاش رستوران بری خرید بری ببینی خسیسه نیست، تو جمع های غریبه چطور رفتار میکنه، گوشه گیر و بی صداست یا دلقک و بامزه است یا معقول و منطقی رفتار میکنه… روابطش با خانواده اش چطوره … 

واقعا بعد از این تایم وقت گذاشتن و اینا رو بررسی کردن دیگه شانس معنا نداره

وقتی همه چیز و به شانس مرتبط کنید معناش اینه مسیولیت خودتون رو نمیپذیرید و تا زمانیکه نخوایید قبول کنید سهم خودتون رو و اصلاحات لازم و ایجاد کنید هرگز تغییر مثبتی اتفاق نمی افته

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یهویی ی استوری دوست صمیمیم رو دیدم یهو حسرت خوردم چقد نسبت ب من آزاد تره

اولا زندگیاتونو با بقیه مقایسه نکنید

ثانیا، آدما از اوقات خوششون عکس و استوری میذارن، وقتی از هم عصبانی هستن یا دعوا کردن یا ناراحتن که عکس نمیگیرن پستش کنن!!

منظورت از آزادی چیه؟

اولا زندگیاتونو با بقیه مقایسه نکنیدثانیا، آدما از اوقات خوششون عکس و استوری میذارن، وقتی از هم عصبا ...

سر همین استوری گذاشتن شوهر من کلی گیر میده بهم

یا حتی نمیذازه گواهینامه بگیرم🤦🏻‍♀️

بعد چ مدت نتیجه داد؟

سه چهار سال اول زندگی کلی عذاب کشیدم از مادر شوهر ولی هیچ وقت شکایت پیش شوهرم نکردم بعضی جاها خودمو زدم نشنیدن و ندیدن بعضی جاها هم جواب دادم ولی شوهرمو دخالت ندادم کم کم انگار شوهرم میدید من هیچ گله ای نمیکنم ولی کارای اونا رو میدید طوری شد خودش میومد میگفت فلان کارشون بده ولی من بازم مستقیم نمیگفتم ولی تایید میکردم و میگفتم اونا بزرگترن بی خیال باش الان دیگه هردچیزیو من بگم کامل قبول میکنه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
سر همین استوری گذاشتن شوهر من کلی گیر میده بهمیا حتی نمیذازه گواهینامه بگیرم🤦🏻‍♀️

عزیز شما اولین اصل خوشبختی که انتخاب آگاهانه و عاقلانه است رو زیر پا گذاشتی 

یه دختر ۱۷ ساله و یه پسر ۲۱ ساله واقعا چی تو خودتون دیدین که ازدواج کردین؟؟