2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا موافقم میخواستم همینو بگم ترسیدم ناراحت بشه

حقیقت تلخ ه واقعا

از اون بدتر چرا خانواده ها چنین اجازه ای دادن! معلومه تو این سن و سال دخالت خانواده خیلی پر رنگ تو زندگیشون هست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیز شما اولین اصل خوشبختی که انتخاب آگاهانه و عاقلانه است رو زیر پا گذاشتی یه دختر ۱۷ ساله و یه پسر ...

همدیگرو دوس داشتیم و ی سری ویژگی های اولیه 

اختلافاتمونم سر همین چیزای جزئییه

همدیگرو دوس داشتیم و ی سری ویژگی های اولیه اختلافاتمونم سر همین چیزای جزئییه

ایشالا که مشکلتون حل بشه ولی دادگاه ها پر از پرونده های طلاق که سر همین مسایل جزیی جدا شدن

زندگی ما رو همین مسایل جزیی تشکیل میده

بعدم همو دوست داشتیم تو اون سن معنی نمیده چون دوست داشتن بر اساس شناخت نیست اقتضای سن و هورموناست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حقیقت تلخ ه واقعااز اون بدتر چرا خانواده ها چنین اجازه ای دادن! معلومه تو این سن و سال دخالت خانواده ...

دقیقا و منم برای همین همیشه میگم زیر ۲۵ سال دخترم خواستگار راه نخواهم داد حتی اگه خودش بخواد میبندمش به تحت تا عقلش بیاد سرجاش

اخه انقد دیدم سر اینکه شوهره معتاد و نمیدونم خسیس و هزارو یک چیز دیگ جدا میشن یا میسازنمیگم بیخیال ب ...

ببین تو سنی که شما ازدواج کردی واقعا هنوز نمی‌دونستی از زندگی چی میخوای و فکر می‌کنی خب دوستش دارم و همین کفایت می‌کنه در صورتیکه اصلاااا اینطور نیست

کم کم سنت بالاتر بره تازه میفهمی چی از زندگیت میخواستی 

ضمنا آدمها با هم فرق دارن و صرف اینکه فلانی شوهرش دست بزن داره و تحمل می‌کنه دلیل بر این نمیشه منم تحمل کنم 

به شخصه اصلا نمیتونم همچین چیزیو هضمش کنم