2777
2789
عنوان

یعنی فقط برای جهاز سرویس میخرن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 75 پست

شرط می‌بندم خانواده شوهر بودند اینجوری گفتند که معلومه واسه چی؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معمولا نه مگر اینکه همه قابلمه هات خراب شده باشهمثلا ما چون دو نفریم بیشتر از قابلمه‌ و تابه‌ی کوچیک ...

خب مال من اکثرا دسته هاش مخصوصا داغون شده بود 

مهمان میومد خجالت می‌کشیدم 

البته من بچم ده سالشه و ۱۷ ساله متاهلم

اااا جدی؟؟؟مبارک باشه گلم شما چند پارچه گرفتی؟؟؟والا اینقدر خجالت کشیدم جلو همسرم

خجالت چی عزیزم 

مرسی قربونت برم 

من ۵ پارچه برا جلو دس 

چنتا تیکه  از سایزای کوچیک جهزیم خراب شده بود 

همچنین ظرفای خودتم مبارکت عزیزم

شما چند پارچه خریدی؟ چند ساله ازدواج کردی

وا چه ربطی داره فقط تازه عروس سرویس میبره بقیه باید تک تک و لنگه به لنگه بردارن که مبادا بهشون بگن تازه عروس من تو فکر خریدن یه سرویس قابلمه حسابیم نشنیدم تاحالا کسی بگه سرویس خریدن فقط برای تازه عروسه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این چه حرفیه .... خوب ظرف و ظروف بعد از یک مدت خراب میشن یا اصلا کسی دلش تنوع می خواد که همه ظرفهاش ...

ااا مبارکه 

والا خوشحال شدم که دیدم بعضیا گرفتن 

اینقدر خجالت کشیدمااا 

شما چند گرفتی؟

۱۵ پارچ گرفتم ۷ تومن

خوبه مبارکه، میبایست بگید خودم پولش رو دادم دوست داشتم بخرم. اَشپزی تو طرف خوشگل و نو لذت بخشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خجالت چی عزیزم مرسی قربونت برم من ۵ پارچه برا جلو دس چنتا تیکه از سایزای کوچیک جهزیم خراب شده بود ه ...

فدات شم گلم 

من ۱۵ پارچ گرفتم ۷ تومن 

برای مهمان گرفتم که جلوی مهمان تمیز باشن