2777
2789
عنوان

یعنی فقط برای جهاز سرویس میخرن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 75 پست
وا چه ربطی داره فقط تازه عروس سرویس میبره بقیه باید تک تک و لنگه به لنگه بردارن که مبادا بهشون بگن ت ...

دقیقا منم چند وقت بود مغزم درگیرش بود 

دیروز با همسرم رفتیم برای کاری مولوی هی مدلها رو دیدیم و همسرم گفت خب دوست داری بردار این مدل قشنگه

نه والا خانواده خودم بودن مامانم و خاله هام🥴

مامانا هم بعضی وقتا یه چیزی شون میشه ها، والا منم ۲۰ساله ازدواج کردم پارسال یه سرویس کامل تفلون با یه ماهیتابه اضافه خریدم مال جهازم خراب شده بود از این چکشیا بود برا جهازم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ااا مبارکه والا خوشحال شدم که دیدم بعضیا گرفتن اینقدر خجالت کشیدمااا شما چند گرفتی؟

سلامت باشی . مبارک شما هم باشه . سرویس من سه تا قابلمه و یک تابه داشت سه میلیون و هشتصد شد . واقعا چه خجالتی داره اطرافیان شما سخت گیرند الان همه دوست دارند ظروف شیک و قشنگ داشته باشند . مادربزرگم هم پارسال یک سرویس قابلمه خرید و گفت از قابلمه های رنگارنگ خسته شده بودم مامانم هم چند وقت یکبار یک سرویس می گیره و ظرفهاش را عوض می کنه .

سلامت باشی . مبارک شما هم باشه . سرویس من سه تا قابلمه و یک تابه داشت سه میلیون و هشتصد شد . واقعا چ ...

فدات عزیزم ممنون 

مامان من کلا زیاد به این چیزا اهمیت نمی‌ده 

بیشتر حرص میخوره پولاتونو پس انداز کنید و مثلا خونتونو بزرگتر کنید و ...

شدیداً اصرار داره به همسرت فشار نیار اصلا🥴

افرین به همسرت واقعا😂کم کم بقیه چیزارم عوض کن 😁

والا اکثر وسایلمو عوض کردم پارسال 

مبل و فرش و تی وی و پرده و ...

خودم کلا زیاد درگیر ظرف نیستم 

ولی چند وقت بود دلم قابلمه خوشگل میخواست😅