2777
2789
جالب اینه تو این سایت خیلی از خانمها هم این فکرو میکنن🥴

چی بگم والا 

من خودم مستاجر 

شوهرم تا پول پیش خونه رو هم به اسم من قرار داد مینویسه 

میگه ۰چیزی ندارم ولی اگه داشتم باهات شریک میشدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا من خودم روشنفکر بازی درمیارم برا اینا اما سند ماشین ب نام پدرشوهرم بود داشتم دق میکردم و هیچی نمیگفتم🤣 یکبار گفتم اینجوری ک سخته هی کارِت گیر باشه برا ماشین میگن صاحب ماشین بیاد و بری دنبال بابات..گفت چ کنم روم نمیشه بگم بنامم بزن..منم گفتم ولش خب مهم اینه تااخر عمر دست خودمونه ک خداشکر باباش خودش زد ب نام شوهرم

من اگه یه روز چنین چیزی میفهمیدم میرفتم دنبال یه چوب به قطر ۵۰ سانت میگشتم😊😊😊

دقیقا منم،جوری که از یه جایی فرو می‌رفت و از تو دهنش درمی اومد قطعا🙂

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خب اینا چون خانومش هم در جریانه مهم نیست.هر چند بازم ریسکه

چه ریسکی یعنی من بخوام مال پسرمو بالا بکشم؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
والا میگم مامانشه به دنیا آوردتش شیرشو داده مرد کرده حلالش

واقعا اینحرفو میگی........؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه مادر ۲۰ یا ۲۵ سال زحمت پسرشو کشیده......وقتی اون پسر ازدواج میکنه زن بیچارش باید ۶۰-۷۰ سال زحمت این مردو بدوش بکشه.......

اگه خونه رو بزنه به اسم مادرش......پس این وسط حق زن چی میشه

فکر نمیکنم خدا اینطوری راضی باشه.......من خودم هم دختر دارم ...هم پسر.....مگه قراره پسر که بدنیا میاری..و شیر میدی.زحمتشو میکشی و مردش میکنی...باید انتظار داشته باشی که در آینده مالو اموالشو به اسم شما بکنه........وقتی بچه بدنیا میاری و شیرش میدی و بزرگش میکنی...وظیفه ی یک مادره....

من خبر نداشتم پسرم ماشینشو زده به نام من البته پیشنهاد خانمش بوده تا خودشون دوباره ثبت نام کنن خونه ...

شما عروستون در جریانه هیچ اشکالی نداره خودشون تصمیم گرفتن

ولی اینا بی خبر و عمدا کردن پس دوتا چیز جداس

اره مادرم خودش شوهر داره بهش خونه ميده برادرم هم بايد براى آرامش و راحتى زن و بچه اش تلاش كنه و كار ...

درسته عزیزم من میگم اینا مستاجر نیستن شوهرش دروغ گفته الان هم دختره تو خونه ی خودش نشسته شوهرش دوتا خونه داره  شایدم بیشتر..و حالا بعضی،مرد ها بدبین ان میترسن تقی ب توقی بخوره زنش بره و همه خونه هارو با خودش ببره

ب نام خودشون نمیزنن 

اره مادرم خودش شوهر داره بهش خونه ميده برادرم هم بايد براى آرامش و راحتى زن و بچه اش تلاش كنه و كار ...

ببین دقیقا خواهر دوستم  سه بار سر این قضیه تا طلاق رفته ها 

الانم شوهرش دوباره زمین خریده زده بنام خواهرش 

دیگه خواهر دوستم داره طلاق میگیره 

چه ریسکی یعنی من بخوام مال پسرمو بالا بکشم؟

عزیزم من که شما رو نمیشناسم جسارت هم نمیکنم.

کلی گفتم.خدا عمر طولانی به شما بده انشالله.ولی ادم از فرداش خبر نداره .این هم جزو ورثه حساب میشه دیگه.و همه مثل هم نیستن.

مطمینا عروس شما اینقد به شما اعتماد داره که همچین کاری کرده

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
عزیزم چقدر دل شما مهربونه منم مستاجر از خدامه صاحب خونه زندگی بشیم با همسرم ولی از آدمیزاد نمیشه سرب ...

من مادرشوهرم خیلی خانمه خیلی زیاد سیزده سال عروسشونم ازچشمم بدی دیدم از این خانم ندیدم...لوب‌ مطلبم اینه ک آرزومه خونه داشته باشم