2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 528 پست
مهربونی و بی حاشیه و ساده

درست گفتی خواهر واقعا همینم .من فکر کنم از اون دخترای خوشگل و مغرور و گنگی .درست گفتم 😅؟

دلفین عروسکی هستم . دهه هشتادی هستم .مجردم و در حال ساختن آینده.درخواست دوستی ندید چون درخواست دوستی قبول نمی کنم.ورود آقایون به تاپیک هام ممنوع 🚫.با آقایون تبادل نظر نمی کنم .کاش آدما یاد بگیرن که بهم دیگه توهین نکنن و دل هم دیگه رو نشکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا من از تو ساده ترم😂مغرور و گنگ نیستم شاید از نظر بقیه اینجوری باشم نمیدونم

عکس پروفت همچین حسی بهم داد نمی‌دونم عکس سوسی تو خواهر و برادرانه؟

دلفین عروسکی هستم . دهه هشتادی هستم .مجردم و در حال ساختن آینده.درخواست دوستی ندید چون درخواست دوستی قبول نمی کنم.ورود آقایون به تاپیک هام ممنوع 🚫.با آقایون تبادل نظر نمی کنم .کاش آدما یاد بگیرن که بهم دیگه توهین نکنن و دل هم دیگه رو نشکنن.

نه بابا من از تو ساده ترم😂مغرور و گنگ نیستم شاید از نظر بقیه اینجوری باشم نمیدونم

یه سر میای تاپیکم به کمک احتیاج دارم 🥺.

مرسی.

منووووو بگووووو ووووو ووو وووووو بگووووو ووووو جنسیت بچم چیه بگووووو

دختر

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

چرا همه دوستام ازم بدشون میاد حس میکنم هیچکس ازم خوشش نمیاد دلیلش چیه؟ من میتونم برای امتحانای ترمم ...

بهت حسادت میکنن . از ی لحاظ هایی از دوستات و اطرافیان بالا تری مثل درس خون.خانواده‌ و زیبایی.

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بهت حسادت میکنن . از ی لحاظ هایی از دوستات و اطرافیان بالا تری مثل درس خون.خانواده‌ و زیبایی.

به سوال منم جواب میدی عزیزم 🥺؟

واقعااا؟ اخه کسایی که توی کلاسمون هستن درسم ازشون بهتر نیست خانوادمم نمیشناسن ولی ازم خوششون نمیاد، نمیدونم چرا خیلی هم مهربونم باهاشون و حاشیم ولی نمیدونمم مرض دارننننن از وقتی رفتم تو جامعه دخترا ازم بدشون میاد احساس ناکافی بودن گرفتمم مطمعنی بخاطر اینهه؟حالا با این وضع میشه باز بگی بخاطر چی ازم بدشون میاد؟برا همین دیگه سمتشون نمیرم حتی پیش اکیپشون، 

میشه لطف کنی اینم بگی که توی امتحانای ترم اولم میتونم رتبه برتر شم یا نه

واقعااا؟ اخه کسایی که توی کلاسمون هستن درسم ازشون بهتر نیست خانوادمم نمیشناسن ولی ازم خوششون نمیاد، ...

ببین خیلی توجه کردی بهشون اون اوایل و ازت دور شدن و زده شدن. کلا قانون زندگی اینه اگر میخوای کسی جذبت بشه بهش نپلک و ازش دوری کن. سنگین و با کلاس باش. خودتو سر گرم کن . زنگ تفریح خودتو با کتاب یا تغذیه یا نوشتن مشغول کن ک بدونن کار داری .تو جمع همیشه سعی نکن تو نظرات شرکت کنی .بیشتر شنونده باش 

سوالم اینه میشه بگی تو چند سالگی ازدواج میکنم و درآینده شغلم چی میشه؟

مرسی.