2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 433 پست
برمیگرده .. ؟ پیام میده .. ؟

ن منتظر نباش چون نمی‌خواسته باهات باشه وگرنه تموم نمیکرد .بیشتر داره شکنجت میده

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن منتظر نباش چون نمی‌خواسته باهات باشه وگرنه تموم نمیکرد .بیشتر داره شکنجت میده

عزیزم میشه راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

خواهرشوهرم کارمای کارایی که با من کرده پس میده؟چرا هر روز داره خوشبختتر میشه پس

ی جا ی ضربه ای می‌خوره ک فقط تو میای توذهنش حتی ممکنه بیاد ازت حلالیت بطلبه.

در ضمن خوشبخت میشه چون تودار پیش همه میگی ک این داره هر روز خوشبخت تر میشه و واسش انرژی میفرستی 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مهدی دوسم داره؟؟

نه 

من حامله ام؟

نه

عزیزم توروخدا منو بگو من باردارم ؟

ن ممکنه سری بعد هم ب سختی باردار بشی . ی کاری هرکی ک خیلی پشیمونی. 

کی باردار میشم؟

هر وقت کل استرس رو از زندگیت حذف کنی 

ببین حس میکنم خیلی تو چشم همه رفتی حالا از هر بابت ممکنه با ی لباس ناچیز هم تو چشم اقوامت باشی . خیل ...

حرز امام جواد علیه السلام رو به همین نیت گرفتم اتفاقا نمازم مرتب میخونم آدم باخدایی ام کلا .

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

خیلی مضطربی همیشه . خیر خواه همه هستی . با خدایی تا حدودی

درسته عزیزم ممنون

میشه بگی من ازدواج مجدد دارم!؟ 

همسرم چند ساله فوت کرده 

کلا درمورد آیندم هرچی حس میکنی بگو 

ممنونم ازت 

سعی کن دل خانوادتو از خودت راضی کنی تا خدا برات خوب رقم بزنه

دل خانوادم راضی نمیشه مثله یه چاهی که هر چی آب بریزی میره ته هیچی که هیچی

من به سازشون رقصیدم ولی جوابی نگرفتم راه خودمو رفتم و حدقل آرامش داشتم اگر آسایش نداشتم

خودمم گاهی میگم برم بحرفشون ولی انقد دستم بی نمکه که حاضر نیستم یه قدم بردارم براشون سلامشونم نمیکنم فقط میخام گورشون گم شهدبرن به درک سقط

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..