سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
به نظرم آدم عاقل همه تخم مرغاش رو تو یه سبد نمیزاره، من جای شما بودم یک تومن طلا میخریدم یک تومن دلار و یک تومن میزاشتم بانک با بیست تومن سود هم تا حدودی عشق و حال میکردم چون این رو هم در نظر میگیرم شاید تا سال بعد زنده نباشم که لذت ببرم از زندگی ولی خب ممکنه سالیان زیاد هم زنده باشم پس برای هر دو برنامه میچینم
گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷ وزن هدف ۵۹🎯 ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه میتونستی یه حرکتی میزدی، که پولت چندبرابر میشد اونجوری سود میکردی
چمیدونم مغازه می زدی یا یه جا سرمایه گذاری میکردی
می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟ گفتی چقدر بدبختی؟؟ میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
ببین یه حساب لوتوس تو بانک پارسیان باز کنی میتونی همه ی کاراتو انجام بدی1 میلیارد حدود 21 الی 22 سو ...
بین بانکها این بانک بیشترین سود رو میده؟
سایتشون رو نگاه کردم چیزی نتونستم پید کنم
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
خودمتو فقر حسرت سختی بسیار بزرگ شدم اینم پدرم ارث داده بهم
ازمن به تو نصیحت خودم پول گذاشتم بانک باپولم میشد ۵تا سکه تمام بخرم بخدا بعد سه سال نتونستم یک گرم طلا باهاش بخرم اگه به سودش احتیاج نداری بده طلا بخربرای بلند مدت خیلی خوبه سال دیگه طلا تا هفت میلیون میره خودم پول داشتم بانک دادم طلا یه مقدارش موند چونکه به پولش احتیاج داشتم