2777
2789
عنوان

چکار کنم شیرم چربی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 97 پست
دو وعده خیلی کمه کامل بهش بده شیر خودتم ۱۰ مین بدوش بریز تو روشویی بریز بیرون اون همش اب بدرد نمیخور ...

اره باید شیر خشک بدم بچم جون بگیره خیلی ریزه مونده

شیرنان شیر خوبیه؟

اره همین مادر شوهر و قدیمیا بیشتر رو اعصاب و الا بچه من باید شیر خشکی بشه من بزور دارم شیر مادر بهش ...

همچین میگن شیر خشکی انگار ببخشید زهر ماره 

والا شمارو نمیدونم 

خودمو میگم شیر خشکی ک چربیش اهنش و ویتامیناش با دستگاه اندازه گیری شده خیلی بهتر از شیر ابکی  و بی قوت خودم بود ک اونم غذای هورمونی و این روغنا و مواد کارخونه ای و هله هوله 

حالا جوش میزدم این وسط برا لاغری بچم شیر جوش هم بهش میدادم 😑

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم میگم بدرد نمی‌خوره ولی مادرشوهرم و مادرم میگن فقط شیر خودت شیر خشک بدرد نمیخوره و ... هر کار ...

عزیز جان شما شیرخشکتو بده. ب اون مادرا چیکار داری.‌چرا توضیح‌میدی. 

بگن‌ خسته میشن اخرش. 

منم شیر میدادم یکماه گذشت از تولد بردم دکتر گفت این بچه‌چرا عین افریقاییاس سو تغذیه داره. 

گف شیر خشک بده خانوم ب بچت. 

گف اول ده دقیقه سینه بده بعد شیرخشک بده. یا اصلا یکی درمیون شیر خشک بده. واسه منم وزن نمیداد ب بچم دیگه

parasoo1989@

دکترا چه حرفا میزنن حا داشت بیشتر وزن بگیره، یادمه دکتر میگفت ۳ ماه اول ماهی ۹۰۰ گرم باید وزن بگیرن که بگیم عالیه، خداروشکر بچه شما دقیق انقدرو گرفته ،

حالا شیرتو تقویت کن ولی بدون بچه ماشاالله خیلیم خوبه

اره باید شیر خشک بدم بچم جون بگیره خیلی ریزه موندهشیرنان شیر خوبیه؟

حتی شوهرت نگرفت 

خودت انلاین سفارش بده کم کم بیشتر کن بچت معدش باز بشه همیشه ۳۰ میل بیشتر کن ک قشنگ معدشو باز کنع 

گیگوز و ببلاک خوشمزه نیست بچه من نان خورد یبوست گرفت کولیک داشت اذیت میشد گیگوز سبکه مثل شیر خودته تقریبا ۱ هفته گیگوز بده معدش اذیت نشه عادت ککرد ببلاک بده این متوسطه 

بعددوهفته شروع کن اپتامیل یا سایناشور یا نان اینا سنگین و بچه رو تپل میکنه چون گفتی بچت کولیک داره شیر ابکیتو قطع کنی نان سنگین بدی اذیت میشه گیگوز سبوه یک هفته اونو بده فقط یادت باشع هر دفه چند قورت بیشتر بدی بزور حتی معدشو وا کنه گشاد بشه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
همچین میگن شیر خشکی انگار ببخشید زهر ماره والا شمارو نمیدونم خودمو میگم شیر خشکی ک چربیش اهنش و ویتا ...

دقیقا منم حرفم اینکه که شیر ما با قدیمیا خیلی فرق داره 

عزیز جان شما شیرخشکتو بده. ب اون مادرا چیکار داری.‌چرا توضیح‌میدی. بگن‌ خسته میشن اخرش. منم شیر میدا ...

اره باید کار خودمو بکنم چون آدم هر کاری کنه حرف و حدیث هست مشکل اینجاست شوهرمم مخافه باید خودم برم بخرم اونم بالاخره عادت میکنه

دقیقا منم حرفم اینکه که شیر ما با قدیمیا خیلی فرق داره

اره بابا مادر شوهر مت قد قد میکرد ک چرا شیر نداری 

گفتم مادرجون شما تو کوه هفته ای ی گوسفند زمین میزدین 

صبحانتون شیر گوسفندی کرهوسفند پنیر و محلی و با عسل محلی و روغن زرد 

ناهارتون گوشت بره و اهو و کبک 

شامتون خامه  گوسفندی با نون محلی 

اللن میری ۱ کیلو گوشت میخری دوتا مرغ دوتاماهی میشه ۴ تومن اونم باید تیکه تیکه ۲۰ روزت بشه 🥴

حتی شوهرت نگرفت خودت انلاین سفارش بده کم کم بیشتر کن بچت معدش باز بشه همیشه ۳۰ میل بیشتر کن ک قشنگ م ...

بالا میاره بزور بهش بدم الان من ۶۰ میل میدم بچه دوماهه چند میل باید بدم

اره باید کار خودمو بکنم چون آدم هر کاری کنه حرف و حدیث هست مشکل اینجاست شوهرمم مخافه باید خودم برم ب ...

اره بابا چندبهر خودت بگیر میبینه بچه تپل شده خودش میگیره 

اون بچه معدش کوچیک شده 

اره باید کار خودمو بکنم چون آدم هر کاری کنه حرف و حدیث هست مشکل اینجاست شوهرمم مخافه باید خودم برم ب ...

ولش کن شوهرتو.‌بگو دکتر بهداشت کفت بده‌ . 

من بعد یکماه شیر خشم همراه سینه ،بردمش چکاب دکتر گف اهاااان حالا شد 

parasoo1989@
بالا میاره بزور بهش بدم الان من ۶۰ میل میدم بچه دوماهه چند میل باید بدم

منم ۶۰ میل میدادم دوماه کامل میخورد 

اشکال نداره بده بزار بالا بیاره

هی معدشو میخاد گشاد کنه فشار میاره بالا برمیگردونه 

بزار فشار بیاره چند شب میبینی دیگ بالا نمیاره سکسکه میرنه ینی داره گشاد میشه