2777
2789
عنوان

چکار کنم شیرم چربی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 97 پست
از فکرش بیا بیرون درست میشه هرچی بفکر چاق شدنش باشی هی برعکس میشه. ولش کن هرکار به ذهنت میرسه انجام ...

میگم ولش کن دوباره آخر شب میشینم فکر میکنم و حرص میخورم هر جا هم میرم میگن کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید برم خام بخرم چون شور دارم ببینم چجور میشه

شور چی میشه مگه بخور.شور هم خوبه.منم منتظر آجیل شب یلدام.خخخ.بچه من یک‌ماهشه وزنش خوب بود وسط خواب هم بیدارش میکنم شیرمیدم تو وسط خواب بیدارش میکردی؟

زیاد بهش شیر بده و وقت بزار برای شیردادنش

وقت میذارم عزیزم ولی میگن باید ربع ساعت حداقل مک بزنه اون فقط پنچ دقیقه مک میزنه ول میکنه هرکاریش میکنم دیگه نمیخوره یعنی چربی شیر رو نمی‌خوره فقط اولش و اینکه شبا ۱۲ یه شیشه میخوره می‌خوابه تا چهار و نیم دیگه هرکاریش میکنم بیدارش کنم نمیخوره

میگم ولش کن دوباره آخر شب میشینم فکر میکنم و حرص میخورم هر جا هم میرم میگن کوچیکه

یکم زیر منحنی نرماله.ولی وزن تولدش هم چون کم بود زیاد نگرانی نداره انشالله کم کم تپلی میشه.بازهم تلاش کن.والا من به چربی شیر تابحال فکرنکرده بودم همین که میبینم شیرم با غذا خوردن زیاد میشه خوشحال بودم فکرمو مشغول کردی.من سعی میکنم زیاد شیر خودم رو بهش بدم و شیر خشکم دیگه اعصابم داغون شه روزی دو بار میدم.بچه شما کولیک داره؟بچه های کولیکی یکم دیر وزن میگیرن چون همش گریه میکنن بنده خداها

شور چی میشه مگه بخور.شور هم خوبه.منم منتظر آجیل شب یلدام.خخخ.بچه من یک‌ماهشه وزنش خوب بود وسط خواب ه ...

ساعت ۱۲ شب شیر خشک میخوره تا ۴:۳۰ هرکاریش میکنم بیدارش میکنم صورتش میشورم یکم مک میزنه می‌خوابه خسته ست بیدار نمیشه