2777
2789
عنوان

چکار کنم شیرم چربی داشته باشه

857 بازدید | 97 پست

سلام دوستان دخترم دوماهشه وزن تولدش ۲۷۰۰ بود دوماهگی ۴۵۰۰ دکتر گفت جا داشت بیشتر وزن اضاف کنه و خداییش خیلی ریزه میزست شیرخودمو میدم دو وعده هم شیر خشک بیومیل میدادم که دکتر گفت نان بده کمکی 

و اینکه اومدم شیرمو دوشیدم گذاشتم یخچال هیچ چربی بالاش تشکیل نشد اصلا حتی شیشه هم چرب نشد شیرم خیلی آبکی چکار کنم 

روغن محلی و کره و ... میخورم خودم دارم چاق میشم بچه نه

غذاهای چرب بخور، روغن حیوانی بریز روی برنجت، صبحانه کره و نیمرو بخور، گوشت گوسفند و کباب بخور،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی بود بچه اش پنج شش ماهش بود شابد باورت نشه انقد تپل و بزرگ بود ک فک میکردی سه سالشع پرسیدم میگف ه ...

بادام هندی داری ولی شوره اشکال نداره؟یا باید خام باشه

غذاهای چرب بخور، روغن حیوانی بریز روی برنجت، صبحانه کره و نیمرو بخور، گوشت گوسفند و کباب بخور،

همین روغن حیوانی و کرخ محلی همش میخورم خودم دارم وزن اضاف میکنم ولی شیرم بازم کیفیت نداره میگن مادری که شیرش چرب بشه خودش لاغر میشه بچش چاق

روغن زیتون بخور.قرص امگا سه یروز در میون.غذا خوب بخور.اجیل شیر ماهی قزل الا.مولتی ویتامین هرروز.و خر ...

روغن زیتون حقیقتا نمی‌خورم بیشتر روغن محلی و کره ماهی هم ماهی جنوب میخورم قزل آلا نیسا 

میگم آجیل شور باشه اشکال نداره؟