2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بنظرم

هر کی اسمش مذهبی بود دورم ی بدختی داشت. خودمم همینطور

ولی اونایی ک مذهبی نبودن بهتر بود اوضاعشون

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من اسمم فاطمه 

تا الان فقط سختی کشیدم

دختر فامیلمونم فاطمه همسن هستیم تا الان ندیدم یه روز بد داشته باشه بهترین امکانات مسافرتا اللن شاغل شد 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

ما سه تا معصومه داریم 3 تاشون خوشبختن

ولی خواهر من  ته بدبختیه😓

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

نرگسا چشاشون درشته

مهساها تپلن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

من آوا خوش شانسا اقدس سمیه و.....

دقیقا یه سمیه داریم چنان خوشبخته 

شوهر بسیار خوب گیرشون میاد

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

من اسمم فاطمه تا الان فقط سختی کشیدمدختر فامیلمونم فاطمه همسن هستیم تا الان ندیدم یه روز بد داشته با ...

میشه امضاتو برام معنی کنی ? برای کدوم شهره 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟