2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونمولی من قصد تغییر اسم دارمگفتن تغییر نده سرنوشتت تغییرمیکنهی سیدی بود موکل داشت بدون این ک بعش ...

عزیزم میشه شماره تلفن اون سید رو بهم بدی لطفا

خدایا شکرت🙏💙💜

زهرا ها همیشخ بدبختن ولی خندان ،همیشه غماشون تو‌دلشونه ومردم فک میکنن خوشبختن چون همیشه خنده رو لبشون و درحال شوخی اینا هستن

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

هرچی زینب دیدم بدبخت بودن

دقیقا یکیش خودم هرکی هم دیدم اسمش همین بود بدبخت و بدشانس

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

منم تا یه حدی

مثلا ملیکا مهرسا آناهیتا 

دیدن بیچاره باشع؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
زهرا ها همیشخ بدبختن ولی خندان ،همیشه غماشون تو‌دلشونه ومردم فک میکنن خوشبختن چون همیشه خنده رو لبشو ...

بخدا که راست گفتی با توجه به روحیات زهرایی که میشناسم

تو رو خدا برا تاپیک شنود گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

هر چی زینب دیدم بدبخت بود 

زهرا ها اکثرا با خر پولا ازدواج میکنن

فرزاد ها و مسعود ها اکثرا دکتر میشن

فاطمه ها با آدم معمولی ازدواج میکنن

رقیه ها هم زندگی چندان خوبی ندارن

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(: