2777
2789
عنوان

خانوما کیا این ماه اقدام داشتن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 35 پست
سلام گلم علایمی دیگه ندارم الان رفتم آزمایش دادم مثبت بود

واقعا؟مبارک باشه عزیزمممم

برا منم دعااااا کن توروخدا😩چقد گذشت از موعدت که ازمایش دادی؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

منم اقدامم . امروز موعدم بود که نشدم . البته این ماه مسافرت رفتم ممکنه به خاطر اون هم عقب انداخته با ...

ترشح درد 

درد کمر و تخمدان و اینا نداشتی؟؟؟؟

چند روز گذشت بتا دادی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ديگه اين ماه باردار بودم

خوب چه علاعمی داشتی قبل موعد 

برا منم دعا کن این ماه باشم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب چه علاعمی داشتی قبل موعد برا منم دعا کن این ماه باشم🥺

كمر درد شديد،زير شكمم ميگرفت و ول ميكرد،سينه هام متورم و حساس شده بود ، سه روز قبل موعد هم لك داشتم و قطع شد ،حتما برات دعا ميكنم ايشالا به زودي بيبي مثبت ميشه😍😍