درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
وقتی می دونین یکی چیزی رو تو غذایی دوست نداره و به عنوان مهمان دعوتش می کنین لطفا به زور از اون استفاده نکنین. مثلا یکی از روغن حیوانی بدش میاد تو غذاهاتون نریزین. یک یا سه روز مهمان شماست. عدم استفاده از اون مواد غذایی به کسی ضرری نمی رسونه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کاش واقعا این فرهنگ جا بیفته که اگه یکی فوبیای چیزی رو داره مسخرش نکنن و بفهمن درسته اون چیز قابل ترسیدن نیست اما یکی دیگه بنابر دلیلی ترس شدیدی داره نسبت به اون چیز پس مدام نرو رو مخش بگو واااااا اخه این کجاش ترس داره؟؟؟
ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
احترام به کودکان کار و معتادان جامعه منظورم از معتادا اونایی که آسیب میزنن نیس اون دسته از عزیزانی م ...
اعتیاد یه بیماریه...🙂
درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
اره مخصوصا پرنده ها تو این سرما که کمتر دونه واینچیزا پیدامیکنن
ازار نرسوندن به گربه ها و حیوانات(محبت کردن بهشون غذا دادن و ...)و به ای عقیده رسیدن ک زمین سهم اونا ...
آزار دادنشون خیلی وحشتناکه
کاش حداقل اونایی که بهشون کمک نمیکنن اذیتشونم نکنن
حفظ حریم شخصیه آدماچیزی که متاسفانه تو کشور ما یه سریا اصلا نمیدونن چی هست.از پدر مادر گرفته تا فامی ...
اره مخصوصا این روزا همه شعارشون اینه که سرتون تو زندگی خودتون باشه و دیگران وقضاوت نکنین
ولی دریغا از فهم وشعور
کثیف نکردن طبیعتازکسایی ک اشغال میریزن توجنگل یاطبیعت متنفرمهرجامیری پره اشغاله یه مشت اشغال همه جار ...
واقعا
تصورشم دردناکه ،فکرکن یه روزی برسه از بیرون کره زمین وکه میبینی پراز اشغال شده💔