2777
2789

؟

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حفظ حریم شخصیه آدما

چیزی که متاسفانه تو کشور ما یه سریا اصلا نمیدونن چی هست.از پدر مادر گرفته تا فامیل و دوست و همسایه و .... همههه میخوان از کارو زندگیه آدم سر دربیارن.واقعا به خودشون این حق و میدناااا.

خیلی عجیبه برام

کثیف نکردن شهر و جنگل و خیابان و کوچه و ...

من ازهمینجا از کسایی که به طبیعت وشهر واطراف احترام میزارن و آشغال نمیریزن خیلی تشکر میکنم😍🙏شماها خیلی بافرهنگین

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

انقدر بد به مطلقه ها نگاه نکردن

یه نسخه رو واسه همه نپیچیدن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من ازهمینجا از کسایی که به طبیعت وشهر واطراف احترام میزارن و آشغال نمیریزن خیلی تشکر میکنم😍🙏شماها ...

بله 

سیاره زمین خیلی خیلی برای من مهمه.

متاسفانه اکثر مردم کشورمون این قضیه براشون هیچ اهمیتی نداره.

Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸