2777
2789
عنوان

عقدم رابطه داشتم قراره جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 10063 بازدید | 173 پست
ایران تنها جاییه ک اول عقد میکنن همو میشناسن😂 چرا چند ماه نامزدی نمیکنن قبلش واسه شناخت

مگ با چند ماه میشه 

من ۱۱ سال زندگی خوب داشتم واقعا خوب 

عاشق هم بودیم 

ی شبه خراب شد جدا شدیم هیچ وقت ذاتشو نشون نداد 

ادما تو موقعیت مختلف عوض میشن 

چون کسیو که خودشو به خواب میزنه هیچ وقت نمیشه از خواب بیدار کرد،طرف بخواد خودشو خوب نشون بده صدسالم ...

پس توی عقدم نمیشه شناخت پیدا کرد چون بعد از عروسی و رفتن زیر ی سقف مشخص میشه چ شخصیتی داره

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای کسی که تصمیم به جدایی گرفته موضوع مهمی نیست

ولی خدایی چند باره میگیم دخترا بخدا دوره عقد نکنید برا شما واقعا ضرره بخدا توش چیز خاصی نیست ک آنقدر عجلع دارید براش دوره عقد تازه خیلی چیزا از طرف و خانوادش مشخص میشه ک صد سال تو دوره دوستی مشخص نمیشه خیلی چیزا دستتون میاد یکمی به جای...عقلتونو و چشاتونو وا کنید ببینید ادمتونه یا نه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
مگ با چند ماه میشه من ۱۱ سال زندگی خوب داشتم واقعا خوب عاشق هم بودیم ی شبه خراب شد جدا شدیم هیچ وقت ...

پس با این وجود تو عقدم نمیشن کسیو شناخت 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
پس توی عقدم نمیشه شناخت پیدا کرد چون بعد از عروسی و رفتن زیر ی سقف مشخص میشه چ شخصیتی داره

متاسفانه اره و یه حقیقت تلخه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا نصفش

ن بابا کی گفته

عقد کردن رابطه هم داشتن دیگه

دلیلی نداره نصف بشه

اگه باکره باشه نصف مهریه تعلق میگیره

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
خانوما گفتم ۸۰ درصد احتمال داره تورو خدا شما دعا کنید بلکه شوهرم خوب شد اخلاقش... دعا کنید دعای شما ...

عزیزم آرزوی ما خوشبختی توئه ولی عاقل باش،شخصیت و ذات آدما خیلی سخت تغییر می کنه

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط در عجبم چرا تجربه نمیشه براتون؟ روزی چندتا تاپیک اینجا هست که تو عقد یا نامزدی بدون هایمن مجب ...

ولی اسی عقد بوده اشکالی نداشته

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..