2777
2789
گفتن ساعت 10 به بعد قراره برف بیاد 🤔البته یه سری از نقاط تهران

برف فقط همه چیزو بدتر میکنه فقط باید باد بوزه که الودگی بره برف وارونگی ایجاد میکنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خسته شدم از این‌هوا.خدایا کاش تو یه شهر شمالی زندگی میکردم‌که این بدبختی رو نداشتم فقط دلم برای بچم ...

هوا اینجوری باشه من  نمیفرستم دخترمو 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوا اینجوری باشه من نمیفرستم دخترمو

اخه غیرموجه میزنن واسه پسرمو.خدا لعنتشون کنه الهی باید مجازی میکردن 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
برف فقط همه چیزو بدتر میکنه فقط باید باد بوزه که الودگی بره برف وارونگی ایجاد میکنه

صحیح 

ولی سامانه بارشی که هست 

اسی زده هیچ سامانه بارشی در کار نیست 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

اخه غیرموجه میزنن واسه پسرمو.خدا لعنتشون کنه الهی باید مجازی میکردن

مدرسه دخترمن غیر دولتیه

بعدم دخترمن سابقه آلرژی داره ب هوا خودشون درجریانن گیرنمیدن 

الانم آلرژی داره 🤦‍♀️

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

صحیح ولی سامانه بارشی که هست اسی زده هیچ سامانه بارشی در کار نیست

درسته

مدرسه دخترمن غیر دولتیهبعدم دخترمن سابقه آلرژی داره ب هوا خودشون درجریانن گیرنمیدن الانم آلرژی داره ...

پسرمنم الرژی داره.بچه ماسک میزنه همش اما نفس نداره که بخواد زیر ماسک نفس بکشه.اصلا بدبختی داریم پارسال هوا خیلی بهتر بود کلاس اوله بخاطر همین رو غیبتاشون خیلی سختگیری میکنن. معلم میگه نیاد من مشکلی ندارم اما امان از مدیرو معاون

پسرمنم الرژی داره.بچه ماسک میزنه همش اما نفس نداره که بخواد زیر ماسک نفس بکشه.اصلا بدبختی داریم پارس ...

ای بابا 

طفلی بچه ها

بیخودی سختگیری میکنن 

سلامتیشون مهمتره