2777
2789
این ربطش رو شاید بهتر خودت بفهمی اگر فکر کنی

ن متاسفانه این خوابو برای خیلیا تعریف کردم هیچکس نتونست تعبیر کنه ولی مطمئنم ی تعبیری داره چون شبی ک این خوابو دیدم ی شبی از ماه قمری بود ک خواب تعبیر داشت در اون شب

راستی یادم رفت بگم ک رو یکی از ماه ها تصویر حضرت مهدی با اسب افتاده بود

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

خواب دیدم شخصی که آشناست سوزن های زیادی در سرم فرو میکنه

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@آنهaدختریhدرمزرعه بیا خوابه دیشبتو تعریف کن

فعلا تو اعتراضم 

ولی خوابم این بود خار شوهرم داشت به مامانم پول میداد یواشکی من مچشو گرفتم بعد بهم گفت خوبی😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

عزیزم دیشب خواب دیدم با خواهر پسری که بهش علاقه دارم رفتیم روسری بخریم 

من یه روسری قواره بلند به رنگ‌ صورتی برداشتم و سرم کردم که مهره دوزی های زیاد و خیلی قشنگی داشت 

بعد به خواهر عشقم گفتم که این روسری برای عروس های عقدی هست خیلی خوشگله میخوامش 

خواهر عشقم هم یه روسری ابی رنگ میخواست برداره که دیگه یهو از خواب بیدار شدم 

تعبیرش چیه؟!

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
تعبیر خواب کشتن عقرب کوچک و سیاه

سوختن حسود شکست دشمن

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
ناخودآگاه تعبیر خاصی نداره

اخه فامیلم نیست ولی خب هربار یجور میاد خوابم یبار شیک یبار خاکی مثلا دوشب نمیاد بعد میاد تو واقعیتم نمیبینمش اصلا...یبار کنارش آرومم یبار ازم دورا

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
توخواب دیدم دخترعموم 4.5تا جوجه مرغ داره تعبیرش چیه

رزق و روزیشون زیاد شده 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
عزیزم حنازدن به دست وپا توخواب

خیلی خوبه

من خواب دیدم با شوهرم رفتم طلا فروشی برام انگشتر خرید نگینش آبی بود تعبیرش چیه

خیلی خوبه 

به حاجت رسیدن برکت رزق 

پارسال خواب دیدم توی حرم امام رضا بودم یه گل بهم دادیه نفر یعنی نمی‌دونم کی بود

بعد روی گل یه سری عدد نوشته بود که من یادم نیست دقیقا ولی ۲۲۲ یه همچین عددی هم بود روش ولی کلا نفهمیدم یعنی چی این خواب

عزیزم خوب نیست ناراحتی و غم در واقعیت صدقه بدین

سلام عزیزم، برادر همسرم سهم ارث همسرم رو نداده و ما ازشون خیلی ناراحتیم و خیلی پیشه خدا گله کردم و هیچوقت نمیبخشیمش ،من خاب دیدم من و برادرم کنار یه آب نشسته بودیم پاهای منو برادرم توی آب بود و برادر شوهرم پشت به من و برادرم نشسته بود و دوبار به من گفت ترو خدا منو ببخش حلال کن منم بهش گفتم نه هیچوقت نمیبخشمت به خاطر ندادن سهممون منو بچه هام خیلی سختی کشیدیم اونم گفت التماس میکنم من گفتم نه و منو برادرم پاشدیم رفتیم.....تعبیر این خواب چیه؟

خواب دیدم رقیب عشقی ام قدش خیلی کوتاه شده اندازه یک بچه و لباس فرم مدرسه هم تنش هست دوستش هم داشت گر ...

خوبه عزیزم رسیدن به حاجت هست هر دو