2777
2789
عنوان

بنظرتون مردا بوس و بغلو میتونن بدون احساس انجام بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 65 پست
من فک میکنم شاید به خواسته خانوادش اومده خواستگاری

با این فکرها نامزدی رو به خودت زهر نکن، شوهر منم به خواسته خانواده اش اومد ولی بعدش کم کم آنقدر ازم خوبی دید که عاشقم شد، خب وقتی قبلاً باهم آشنا نبودید عشق بینتون کم‌کم به وحود میاد و محکم میشه ،بعدش هم مردا علاقشون رو به زبان نمیگن اکثرا 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بخدا من حس میکنم این بغل اینا برای رفع تکلیفه نمیدونم چرا ..شما خیلی خوب حسی که من دارمو متوجه شدی م ...

از خودش بپرس، بگو قبلا کسی رو دوست داشتی ک بهش نرسیده باشی و ...؟ 

این سوال رو ازش رو در رو بپرس، اگ پاسخ ب این سوال براش سخت بود و چشاش ی حالت غم گرفت و لرزید و یا بغض کرد و ... خودت میفهمی ک همینجوریه و دلش ی جا دیگ است.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با این فکرها نامزدی رو به خودت زهر نکن، شوهر منم به خواسته خانواده اش اومد ولی بعدش کم کم آنقدر ازم ...

خیلی ساله باهم رفت و امد دارن خانواده هامون ولی من هیجوقت حس نکردم اون حسی بهم داره وقتی اومد خواستگاریم تعجب کردم برای همین فک میکنم خواست خانوادشه

اخه یه عزیرم هم نمیگه دلم تنگ شده هم نمیگه اونم اوایل نامزدی که همه میگن

از خودش بپرس، بگو قبلا کسی رو دوست داشتی ک بهش نرسیده باشی و ...؟ این سوال رو ازش رو در رو بپرس، اگ ...

این سوالو نپرسیدم ازش تاحالا ولی باور کن هیجوقت تو چشماش هیج احساسی ندیدم یه حالت سردی داره همیشه حتی وقتی بغل میکنه 

خیلی ساله باهم رفت و امد دارن خانواده هامون ولی من هیجوقت حس نکردم اون حسی بهم داره وقتی اومد خواستگ ...

ببین اگر خودت وسواسی هستی و عشق رو فقط ب همین دوتا جمله خلاصه میکنی، اون بنده خدا هرررر کاری هم کنه باز تو ب چشمت نمیاد، چون تو عشق رو ب همین دوتا جمله بند کردی.

پس برای اینکه بدونی احساسی ک داری ازش دریافت میکنی درسته یا نه، یکم از خودت و حساسیت هات فاصله بگیر، مثلا قشنگ قلم و کاغذ بگیر دستت بشین بنویس ک در طول روز یا وقتی پیشته یا ... چ کارهایی میکنه ک علامت دوست داشتن و علاقه است، و همش نگو چون نگفت عزیزم و دلتنگتم پس این کاراش قبول نیس، مردا معمولا عزیزم و ... هم نمیگن، بیشتر با همون اسم کوچیک صدا میزنن، این رمانتیک بازی ها مال تو فیلماست و باعث شده توقع زیاااادی از مردا داشته باشیم، اون کتاب رو حتما بخون و معیارای خودت از عشق و اون رو بشناس و الکی گیر سه پیچ ب این دوتا جمله نده.

تا وقتی این کارو نکنی نمیتونی قضاوت درستی کنی.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

این سوالو نپرسیدم ازش تاحالا ولی باور کن هیجوقت تو چشماش هیج احساسی ندیدم یه حالت سردی داره همیشه حت ...

مردی ک ابراز عشق ندیده تو خونه باباش، خییییلی براش ابراز عشق سخته، خودت باید کم کم با ابراز علاقه این کارو براش عادی و طبیعی جلوه بدی، البته زیاده روی هم نکنی ک حالت آویزون بودن پیدا بشه، خودت باید قلقلش رو پیدا کنی

ببین اگر خودت وسواسی هستی و عشق رو فقط ب همین دوتا جمله خلاصه میکنی، اون بنده خدا هرررر کاری هم کنه ...

نمیدونم یعنی میگی من حساس شدم؟من عشقو تو این جمله نمیدونم ولی یه نشونس برام که بدونم واقعا حسی داره یا نه 

باشه این کارو انجام میدم از امروز سعی میکنم دیگه حساسیت نشون ندم به این حرفا

تا ببینم چطور میشه

مردی ک ابراز عشق ندیده تو خونه باباش، خییییلی براش ابراز عشق سخته، خودت باید کم کم با ابراز علاقه ای ...

اره ولی اینم هس که محیط خانوادش روش تاثیر گذاشته منم اینو قبول دارم

من چندین بار خودم هی ابراز کردم ولی وقتی اون در مقابل جیزی نمیگه حس کردم غرورم خورد میشه دیگه جیزی نگفتم

نمیدونم یعنی میگی من حساس شدم؟من عشقو تو این جمله نمیدونم ولی یه نشونس برام که بدونم واقعا حسی داره ...

چون همش میگی اون دو تا جمله رو بهم نگفته ، احتمالا رو این قضیه حساس شدی، اون کتاب رو حتما بخون و ب توصیه هاش عمل کن، بعد ی مدت رابطه رو زیر نظر بگیر ببین اوضاع بهتر میشه یا نه، و بعد بر اساس اون شرایط تصمیم بگیر.

ولی کلا زندگی مشترک اون حس داااااغ و تب و تابی ک آدم تو خیالاتش داره نیس، بعد از وصال خیییلی چیزا برا آدما عادی میشه و دقیقا همونجاست ک ی زن باید هنر داشته باشه و رابطه رو گرم و پرطراوت و شاد نگه داره، مردا بعد از وصال چون خیالشون راحت میشه یکم سرد میشن،  ولی در صورت رفتار دست زن بعد از مدتی بهش وابسته تر از قبل میشن، خیلی مهمه ک قلق ی مرد رو پیدا کنی و صبور باشی.

اره ولی اینم هس که محیط خانوادش روش تاثیر گذاشته منم اینو قبول دارممن چندین بار خودم هی ابراز کردم و ...

تو باید زمانی ب ی مرد ابراز علاقه کنی ک خودت از این ابراز علاقه عشق کنی و لذت ببری، اگر بخاطر جلب محبت مرد ی ابراز علاقه کنی اون اثر عمیق رو نمیذاره، یعنی برای محبت کردن اول خود فرد باید آمادگی داشته باشه، و با حالت نیاز و استیصال ب هیچ عنوان نباید قدمی برداشت چون جواب عکس میده

چون همش میگی اون دو تا جمله رو بهم نگفته ، احتمالا رو این قضیه حساس شدی، اون کتاب رو حتما بخون و ب ت ...

درسته حال روحیم خیلی بده این روزا انگار حساس شدم

چشم حتما میخونم مرسی از توصبتون

اره میدونم بعد رسیدن یکم سردتر میشن باید بلد باشم چطوری رفتار کنم ولی اون کلا ادم تو داریه خیلی سخته نفوذ کردن بهش

درسته حال روحیم خیلی بده این روزا انگار حساس شدمچشم حتما میخونم مرسی از توصبتوناره میدونم بعد رسیدن ...

کتاب زنان مردان را از دست میدهند چرا رو بخون.

دوره عشق و مودت عباسمنش رو هم کار کن، تو تلگرام سرچ کنی میاد، دوره عزت نفسشم گوش کنی عالیه.

تو فقط روی خودت تمرکز کن، و سعی کن حالت با خودت خوب و عاااالی باشه

تو باید زمانی ب ی مرد ابراز علاقه کنی ک خودت از این ابراز علاقه عشق کنی و لذت ببری، اگر بخاطر جلب مح ...

من واقعا بهش حس پیدا کردم و دلی بهش ابراز کردم ولی دیگه اخرش راستش بیشتر بخاطر اینکه ببینم واقعا اون چیزی میگه یا نه

من واقعا بهش حس پیدا کردم و دلی بهش ابراز کردم ولی دیگه اخرش راستش بیشتر بخاطر اینکه ببینم واقعا اون ...

این کارا ک بهت گفتم رو انجام بده، یادداشت برداری کن و حتتتما اجرا کن ، دلت ب این خوش نباشه ک فقط کتابارو بخونی یا دوره ها رو گوش کنی و انتظار تغییر رو داشته باشی، تو واقعا ب خودت فرصت بده و آموزش ها رو عمییییقا درک کن و استفاده کن، مطمئن باش تغییراتی میبینی.

ان شاالله بهترینها برات اتفاق میفته گلم🌹🙏🏻✨

کتاب زنان مردان را از دست میدهند چرا رو بخون.دوره عشق و مودت عباسمنش رو هم کار کن، تو تلگرام سرچ کنی ...

چشم نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم که به حرفام گوش دادین انقد توصیه های خوب بهم کردین حتما انجام میدم